Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 19:43

Θέλουν να χτίσουν αίθουσα - μουσείο στο δάσος!

Πρparkohpeirotonόκειται για το Σύλλογο Ηπειρωτών που θέλει στο πανέμορφο δασάκι που αποτελεί πνεύμονα για την πόλη της Κοζάνης, να κτίσει εγκαταστάσεις όπου θα λειτουργούν σαν Λαογραφικό Μουσείο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος είναι χαρακτηριστική.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πάρκο Ηπειρωτών στην Κοζάνη φιλοξένησε τις εκδρομές αρκετών σχολείων της πόλης μας.
Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον έκτασης τεσσάρων στρεμμάτων, που με μεράκι και πολύ κόπο φροντίζουν τα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης, οι μαθητές των σχολείων απόλαυσαν την εκδρομή τους αποχαιρετώντας με τον τρόπο αυτό την σχολική χρονιά που μόλις έφυγε.

Όνειρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης είναι η ανέγερση στο Πάρκο μικρής αίθουσας, η οποία θα μπορεί να φιλοξενήσει σε μόνιμη βάση το πλούσιο λαογραφικό και φωτογραφικό υλικό που διαθέτει ο Σύλλογος, δίνοντας την δυνατότητα στους μαθητές που επισκέπτονται το χώρο να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο ζωής των γιαγιάδων και των παππούδων τους.

Μακάρι το όνειρο αυτό του Συλλόγου να βρει υποστηρικτές και χορηγούς έτσι ώστε το ενδιαφέρον για τον πολιτισμό να μην μένει μόνο στα λόγια και στα χαρτιά αλλά να αποδεικνύεται και στην πράξη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 19:52