Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 10:55

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 

Με σύνθημά του πάντα, το ¨ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ¨, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ διαχρονικά, όχι μόνο διεκδίκησε τις εκάστοτε καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους εργαζόμενους, αλλά προέβη και σε μία σειρά δράσεων και εκδηλώσεων που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν το «κάτι παραπάνω» στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους.

Σ’ αυτό το πλαίσιο εντάχθηκε και η λειτουργία της Τράπεζας Αίματος του Σωματείου, που πραγματικά έχει αποδειχθεί ¨Τράπεζα Ζωής¨ σε πολλές περιπτώσεις. Με συνεχείς αιμοδοσίες στους χώρους εργασίας, σε Σταθμούς και Ορυχεία, η τράπεζα αίματος, όχι απλά ενισχύθηκε με το πιο πολύτιμο αγαθό που μπορεί άφοβα να προσφέρει ο άνθρωπος, αλλά παράλληλα κατάφερε να διαμορφώσει μία νέα φιλοσοφία και λειτουργία των εργαζόμενων σε ό,τι έχει να κάνει με την προσφορά αίματος, την εθελοντική αιμοδοσία.

Στις 14 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, τιμάμε τους εθελοντές μας, που απλόχερα προσφέρουν ζωή στον συνάνθρωπό τους, απλά δίνοντας λίγο από το αίμα τους.

Βέβαια η εθελοντική αιμοδοσία δεν αποτελεί απλά μια πράξη προσφοράς. Πάνω από όλα είναι μια πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, που βρίσκεται σε ανάγκη και μία απόδειξη της ανθρωπιάς και του μεγαλείου της ψυχής των εργαζόμενων που στηρίζουν την Τράπεζα Αίματος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και μεταγγίζουν με το αίμα τους τη ζωή σε συναδέλφους τους που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση. Τους ευχαριστούμε.

Ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του Σωματείου, η ομάδα αιμοδοσίας έχει προγραμματίσει μία ακόμα εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας την Τρίτη 15 Ιουνίου από τις 8:30 το πρωί μέχρι 13:00 το μεσημέρι.

Η αιμοληψία θα γίνει στο Κύριο Πεδίο , σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Γρεβενών. Την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα 11.30 θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου από τα μέλη της ομάδας και παρακαλείσθε να παραβρεθείτε.     

Γραφείο Τύπου
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 10:56