Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010 14:40

«ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»: ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΜΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

alt13 χρόνια λειτουργίας,  πάνω από 8.000 χιλιάδες μονάδες αίματος, ανάσα ζωής για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και τις οικογένειές τους, ελπίδα για τις δύσκολες στιγμές. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Τράπεζας Αίματος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, που τίμησε την ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη με μία ακόμα εκδήλωση αιμοδοσίας, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όχι μόνο εργαζομένων, αλλά και απλών πολιτών που προσήλθαν στο Ιατρείο του Κύριου Πεδίου προσφέροντας 5 πολύτιμα λεπτά από τον χρόνο τους για να δώσουν ζωή.

Με συνεχείς αιμοδοσίες στους χώρους εργασίας, σε Σταθμούς και Ορυχεία, η τράπεζα αίματος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ όλα αυτά τα χρόνια, όχι απλά ενισχύθηκε με το πιο πολύτιμο αγαθό που μπορεί άφοβα να προσφέρει ο άνθρωπος, αλλά παράλληλα κατάφερε να διαμορφώσει μία νέα φιλοσοφία και λειτουργία των εργαζόμενων σε ό,τι έχει να κάνει με την προσφορά αίματος, την εθελοντική αιμοδοσία, ευαισθητοποιώντας μάλιστα –μαζί με τους εργαζόμενους- κι ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Παρά τα προβλήματα που κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί από την αδυναμία των μονάδων αιμοδοσίας των Νοσοκομείων –εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού- η τράπεζα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ επιμένει και καταφέρνει να βρίσκει τον τρόπο να οργανώνει αιμοδοσίες, συνεργαζόμενο με Νοσοκομειακές ομάδες που είναι σε θέση να προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, τιμάμε τους εθελοντές μας, τους εργαζομένους μας, τους πολίτες αυτού του τόπου που απλόχερα προσφέρουν ζωή στον συνάνθρωπό τους, απλά δίνοντας λίγο από το αίμα τους.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010 14:46