Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 07:58

Συμμετέχει καi ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην 48 ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ

spartakosΆκρως απαραίτητη κρίθηκε η σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως το απόγευμα της Κυριακής 4/11, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των εργαζόμενων ...

ενόψει της απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και στην οποία συμμετέχει η ΓΕΝΟΠ ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που προτίθενται να επιβάλλουν δίδοντας τη χαριστική βολή στους εργαζόμενους με βάρβαρο, ανηλεή τρόπο.
Απεργούμε και αντιδρούμε απαιτώντας:
► να μη γίνουν άλλες περικοπές στη μισθοδοσία των εργαζόμενων
► να μην υπάρξει περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
► να υπάρξουν άμεσα προσλήψεις στη ΔΕΗ και να ολοκληρωθεί το επενδυτικό πρόγραμμα διασφαλίζοντας την βιωσιμότητα της επιχείρησης και όχι μόνο.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σεβόμενος απόλυτα και τιμώντας κάθε απεργιακή κινητοποίηση των εργαζόμενων και υπό το βάρος –τούτη τη χρονική στιγμή- της δυστοκίας που δημιουργεί η μη ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκρότησης της Εκτελεστικής Επιτροπής στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, βρισκόταν και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα και σε όλους τους χώρους εργασίας για να λάβουν οι εργαζόμενοι άμεση, έγκυρη και διαρκή ενημέρωση από τα συνδικαλιστικά στελέχη ενώ θα καθορίζει τη στάση του με βάση τα νεώτερα δεδομένα που θα υπάρξουν.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προτείνει την εκ νέου συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, την ερχόμενη Τετάρτη 7/11, ώστε να καθοριστεί η περαιτέρω έκβαση του αγώνα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 08:01