Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 12:34

Το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για τις διαθεσιμότητες στους ΟΤΑ

ergatiko-logoΚαταγγέλλουμε το Αντισυνταγματικό τερατούργημα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος που ήδη δημοσιεύτηκε, ενώ εκδόθηκε και η σχετική εγκύκλιος για τις απολύσεις και διαθεσιμότητες των εργαζομένων στο Δημόσιο και ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου.

Το σύνολο των δεσμεύσεων του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου που ψήφισε η τρικομματική Κυβέρνηση συνθλίβουν κάθε εργασιακό, ασφαλιστικό και κοινωνικό δικαίωμα των εργαζόμενων, των συνταξιούχων και των ανέργων.
Και δεν λύνουν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα της οικονομίας και της χώρας, παρά μόνο εξυπηρετούν τους τοκογλύφους δανειστές, οι οποίοι εμπαίζουν και εκβιάζουν συστηματικά τη χώρα μας.
Ο αγώνας των εργαζομένων στο δημόσιο και ΟΤΑ α΄και β΄ βαθμού και της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο (ΠΟΕΙΔΔ) είναι κοινός όλων των εργαζομένων και πολιτών της χώρας μας.
Οι απολύσεις δεν αποτελούν λύση, αλλά μεγαλώνουν την ύφεση και την ανεργία.
Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι, μαζί με όλους τους Ευρωπαίους εργαζόμενους στέλνουμε μήνυμα αντίστασης και αντίδρασης στις πολιτικές που υπαγορεύονται από το διευθυντήριο των ευρωπαίων ισχυρών, οι οποίοι με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές σπέρνουν στη χώρα μας και στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου «αίμα, δάκρυα και πόνο».
Πρέπει να εισπράξουν θύελλα αντιδράσεων από όλους τους εργαζόμενους της Ευρώπης.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συμμετέχουμε στην 3ωρη στάση εργασίας 12.00-15.00 αύριο Τετάρτη 14/11/2012 και στο συλλαλητήριο στις 12:30 στην Πλατεία της Κοζάνης.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 12:37