Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 14:15

Η τοπική οργάνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κοζάνης στηρίζει Καμμένο

aneksartitoi_ellinesΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 συνάντηση στελεχών των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».aneksarthtoi_syneleΣε μία κατάμεστη αίθουσα από εκπροσώπους όλης της Π.Ε. Κοζάνης συζητήθηκαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, οι αποχωρήσεις στελεχών του κινήματος,

ορίστηκαν οι δράσεις των επόμενων ημερών και εκλέχθηκαν τα μέλη που θα εκπροσωπήσουν την Π.Ε. Κοζάνης στην πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη του κινήματος την ερχόμενη Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα.
Τέλος ομόφωνα εγκρίθηκε το παρακάτω ψήφισμα:

Όλοι εμείς τα στελέχη του κινήματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» με αφορμή τις πρόσφατες αποχωρήσεις Βουλευτών και στελεχών στην Αθήνα, δηλώνουμε για άλλη μια φορά με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την πίστη μας στις αρχές της ιδρυτικής μας διακήρυξης και του αγώνα ενάντια στο επαχθές μνημόνιο που επέβαλαν η Τρόικα και οι εκπρόσωποι της τριμερούς ευκαιριακής συγκυβέρνησης.
Αφήνουμε πίσω όλους αυτούς που δεν άντεξαν και θέλησαν να είναι μόνο «κορυφαίοι».
Οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» δεν έχουμε κορυφαίους.
Είμαστε όλοι ίσοι μεταξύ ίσων.
Όσοι ψάχνουν για καρέκλες και χορηγούς, όσοι ψάχνουν αστείες δικαιολογίες και ανακοινώνουν «βόμβες» που υπάρχουν μόνο στο μυαλό τους και δεν αποδεικνύονται, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.
Τους ευχόμαστε «καλό ταξίδι».
Εμείς συνεχίζουμε με πίστη και αποφασιστικότητα στον αγώνα και την αγωνία, για να σταματήσει η εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.
«Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του Προέδρου μας ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ για την έναρξη των διαδικασιών συνεδρίου, ενός συνεδρίου ιστορικού, που θα οριστικοποιήσει τη σταθερή κι αταλάντευτη πορεία του κινήματός μας.
Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι, ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Και χωρίς αυτούς είμαστε ΠΟΛΛΟΙ
Χωρίς αυτούς είμαστε σίγουρα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
Πάνω από όλα όμως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Συντονιστική Επιτροπή
Π.Ε. Κοζάνης
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 14:27