Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012 11:17

Η ΠΑΣΕΒΕ λέει οχι στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας

pasebeΟ εμπορικός σύλλογος Κοζάνης εναρμονιζόμενος με την κατάπτυστη πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, σαν μαριονέτα της κυβερνητικής πολιτικής πήρε απόφαση ..

για το άνοιγμα των εμπορικών μαγαζιών την Κυριακή 30/12. Ο εμπορικός σύλλογος πάει ενάντια στην πλειοψηφία των μικρών εμπόρων που ξέρουν πως ούτε αυτή αλλά και καμιά άλλη εργάσιμη Κυριακή δεν πρόκειται να λύσει τα προβλήματα τους. Ο λόγος που δεν έχουν δουλειά τα μαγαζιά μας, που βλέπουμε τον τζίρο να πέφτει κατακόρυφα, που τα χρέη μας πνίγουν, δεν είναι γιατί δεν είμαστε ανοιχτά τις Κυριακές. Ο λόγος είναι η επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη, οι αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία, στο εισόδημα τους που συνεχώς συρρικνώνεται. Η Κυριακή αντί να λύσει προβλήματα θα τα διογκώσει όπως η αύξηση του λειτουργικού κόστους.
Η Π.Α.Σ.ΕΒΕ. Ν.Κοζάνης καλεί τους μικρούς εμπόρους να συνταθούν σε κοινό αγώνα με τους εργαζόμενους τους. Καλεί να πούνε όχι στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας στην πράξη. Αυτή η πολιτική τσακίζει όλους. Μόνο μέσα από κοινή δράση μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτή η λαίλαπα μέτρων που στην κυριολεξία εξαθλιώνει τον λαό, είτε εργάτη, είτε αυτοαπασχολούμενο, είτε αγρότη, την νεολαία. Κλείνουμε τα μαγαζιά μας την Κυριακή 30/12 και στηρίζουμε τον απεργιακό αγώνα των εμποροϋπαλλήλων.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΕΒΕ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012 11:20