Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 14:09

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 30η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

altΜια φορά πρόσκοπος πάντα πρόσκοπος. Η ρήση αυτή επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τους παλιούς προσκόπους Πτολεμαϊδας κατά την επίσκεψή τους στο χώρο της Παναγίτσας του Φούφα, όπου φιλοξενείται τις ημέρες αυτές η 30η κατασκηνωτική περίοδος της τοπικής εφορίας προσκόπων Πτολεμαϊδας.

Όταν το παλιό παντρεύεται με το καινούργιο έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα επισήμανε ο αρχηγός της κατασκήνωσης Μιχάλης Τσαβδαρίδης εκφράζοντας τους 40 κατασκηνωτές για τους οποίους η επίσκεψη της Ένωσης Παλιών Προσκόπων Πτολεμαϊδας και το δείπνο που τους προσέφερε ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

«Περνάμε τόσο ωραία που δεν θέλουμε να φύγουμε από την κατασκήνωση» δήλωσαν τα παιδιά.

Το ρολόι του χρόνου γύρισε αρκετά χρόνια πίσω για τους παλιούς προσκόπους που αναπολώντας όμορφες στιγμές του παρελθόντος έπαιξαν βόλεϋ, αλλά και προσκοπικά παιχνίδια και τραγούδησαν με τα παιδιά.

«Σήμερα περισσότερο όσο ποτέ αναδεικνύεται η μεγάλη ιδέα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης , που διαδίδει ο προσκοπισμός και στους δύσκολους καιρούς τους οποίους περνάει η χώρα και ο λαός αποτελεί μια από τις «παρηγοριές» που απέμειναν στους ανθρώπους» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Πτολεμαΐδας Μενέλαος Βάνης.

Εκπροσωπώντας το δήμαρχο Πτολεμαϊδας η αντιδήμαρχος Κική Σαββουλίδου τόνισε ότι ο δήμος συμβάλλει κάθε χρόνο στην υλοποίηση του θεσμού της κατασκήνωσης, που αποτελεί ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό και δημιουργικό «διάλειμμα» για τα παιδιά της πόλης.

Κοντά στα παιδιά βρέθηκε και η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης της Τ.Ε. Προσκόπων που στηρίζει ηθικά και οικονομικά κάθε πρωτοβουλία της σύμφωνα με την πρόεδρο Παρασκευή Σεβαστιάδου.

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 14:25