Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 09:48

Το τοπικό συμβούλιο Μαυροδενδρίου για το στρατόπεδο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών

mayrodendr_stratopedoΤο Τοπικό Συμβούλιο Μαυροδενδρίου, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που ανέλαβε μετά την πρόσφατη λαϊκή συνέλευση εκφράζοντας την ομόφωνη και ομόθυμη άποψη των κατοίκων του, πραγματοποίησε μια σειρά επαφών με βάση και την παρακάτω επιστολή που απέστειλε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου

2

2013 στους συναρμόδιους φορείς: Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βουλευτές Ν. Κοζάνης, Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Δήμαρχο Κοζάνης.

<< Θέμα: Αποτελέσματα της ανοικτής λαϊκής συνέλευσης των κατοίκων του Μαυροδενδρίου για το ενδεχόμενο δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών στο στρατόπεδο Μαυροδενδρίου 523 Τ.Π.
Με το παρόν σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα της ανοικτής λαϊκής συνέλευσης των κατοίκων του Μαυροδενδρίου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης με θέμα: «Το ενδεχόμενο δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών στο στρατόπεδο Μαυροδενδρίου 523 Τ.Π.»
Σύσσωμοι οι κάτοικοι του Μαυροδενδρίου εξέφρασαν την καθολική τους αντίθεση στην δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών το οποίο θα:
• Δημιουργήσει τεράστια προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με το αίσθημα της δημόσιας ασφάλειας και υγιεινής.
• Την καταπάτηση των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την δημιουργία ενός σύγχρονου κολαστηρίου Ανθρώπινων ψυχών.
• Την περεταίρω υποβάθμιση της Κοινότητας μας η οποία είναι ήδη επιβαρυμένη από τη λειτουργία των ΑΗΣ και Ορυχείων της ΔΕΗ.
Το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μαυροδενδρίου εκφράζοντας την ομόφωνη και ομόθυμη άποψη των κατοίκων του απαιτεί:
• Την υιοθέτηση της απόφασης της λαϊκής συνέλευσης των κατοίκων του Μαυροδενδρίου από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
• Την άμεση επαναλειτουργία του 523 Τ.Π ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων με άμεσες ενέργειες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
• Την άμεση λήψη πρωτοβουλιών από το Δήμο Κοζάνης, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τους βουλευτές του Ν. Κοζάνης για την επίλυση του θέματος (αποτροπή της δημιουργίας του) και στήριξη των παραπάνω.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, αναμένοντας την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων που αφορούν άμεσα τους ¨Έλληνες Πολίτες κατοίκους της κοινότητας Μαυροδενδρίου. >>

Με εκτίμηση
Για το Τοπικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

Αλμασίδης Χρήστος

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 09:51