Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2010 12:33

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ Δ.Δ. ΟΙΝΟΗΣ

Αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν σε ρεπορτάζ  Κεντρικού  Δελτίου Ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού της περιοχής,  στις 28/7/2010, για την καταλληλότητα του πόσιμου νερού στο Δημοτικό Διαμέρισμα Οινόης του Δήμου Κοζάνης,  η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης σημειώνει τα παρακάτω:

1. Η επιχείρηση διαβεβαιώνει ότι το νερό που παρέχεται στους κατοίκους του Δ.Δ. Οινόης είναι κατάλληλο για πόση και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η καταλληλότητα του πόσιμου νερού επιβεβαιώνεται και από τους συχνούς  εργαστηριακούς ελέγχους που διεξάγονται περίπου κάθε 10 με 15 ημέρες. Η πηγή υδροληψίας είναι οι Νέες Γεωτρήσεις περιοχής Βαθυλάκου - Πετρανών από τις οποίες προμηθεύεται πόσιμο νερό και η πόλη της Κοζάνης.

2. Επίσης η ποσότητα του νερού που παρέχεται από την ΔΕΥΑΚ είναι αρκετή και υπερκαλύπτει τις υδρευτικές ανάγκες του Δημοτικού Διαμερίσματος, αλλά λόγω αυξημένων αρδευτικών αναγκών δημιουργήθηκε αρρυθμία υδροδότησης στις 25/7/2010 η οποία και αποκαταστάθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας.

3. Σχετικά με το αποχετευτικό σύστημα δεν έχει αναφερθεί αλλά ούτε έχει εντοπισθεί από την Υπηρεσία κανένα πρόβλημα δυσλειτουργίας, ώστε να προκαλεί ανησυχία για θέματα υγιεινής στους κατοίκους του εν λόγω Δημοτικού Διαμερίσματος. 

4. Τέλος, για την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών της περιοχής παρασχέθηκε ειδική κατασκευή υδροληψίας, που καλύπτει τις ανάγκες του Δημοτικού Διαμερίσματος τις ώρες αιχμής.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2010 12:35