Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010 15:23

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. κ. ΜΠΟΥΖΟΥΛΑ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ Κ. ΔΑΚΗ

altO Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής είχε την Τρίτη 10 Αυγούστου 2010 στο Γραφείο του, συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Γ.Σ.Ε.Ε. Βαγγέλη Μπουζούλα στο πλαίσιο προγραμματισμένων επαφών του νέου Γενικού Γραμματέα της Γ.Σ.Ε.Ε. με φορείς του Νομού Κοζάνης, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή μας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις που εστιάζονται κυρίως σε τρεις θεματικούς άξονες. Ο πρώτος αφορά στο πρόβλημα της ανεργίας, η οποία αυξάνεται συνεχώς στην περιοχή μας. Ο Νομάρχης Κοζάνης επεσήμανε ότι «φέτος η ανεργία στην περιοχή μας αυξήθηκε κατά 0,7% σε σχέση με πέρσι και έφθασε στο 15,1%, ενώ επιπρόσθετα η Δυτική Μακεδονία στερείται πόρων του τρέχοντος κοινοτικού πλαισίου στήριξης, καθώς θεωρείται πλούσια ενεργειακή περιοχή». Επίσης, τόνισε ότι «ο Νομός Κοζάνης είναι η περιοχή της πατρίδας μας, που έχει υποστεί τη μεγαλύτερη αλυσιδωτά οικονομική ύφεση από οποιαδήποτε άλλη περιοχή της χώρας, λόγω της μείωσης των μισθών και της αγοραστικής δύναμης του μεγάλου αριθμού εργαζομένων στη Δ.Ε.Η. Α.Ε.».alt

Παράλληλα, ο κ. Δακής αναφέρθηκε αφενός στο ενεργειακό ζήτημα, διατρανώνοντας για μια ακόμη φορά την αντίθεσή του στην πώληση λιγνιτικών μονάδων, ορυχείων και υδροηλεκτρικών σταθμών της Δ.Ε.Η. Α.Ε., που αποτελούν τον εθνικό μας πλούτο, αφετέρου στα οξυμμένα προβλήματα του κλάδου της γουνοποιίας.

Η συνάντηση αυτή επιβεβαιώνει την αγαστή συνεργασία μεταξύ του Νομάρχη Κοζάνης και εκπροσώπων του συνδικαλιστικού κινήματος προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010 15:40