Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 17:08

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ διαφωνεί με την φορολόγηση του μειωμένου τιμολογίου που απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ

genop_deiΜε ανακοινωσή της η ΓΕΝΟΠ διαφωνεί με την φορολόγηση του μειωμένου τιμολογίου του ηλεκτρικού ρεύματος που απολαμβάνουν τα μέλη της. Η ανακοίνωση είναι η παρακάτω:


Για όσους παρακολουθείτε από κοντά την λυσσαλέα επίθεση των συμφερόντων στην ΔΕΗ θα έχετε δει ότι ο πρώτος στόχος όλων όσων θέλουν να λεηλατήσουν, να διαλύσουν και να ξεπουλήσουν την επιχείρηση, είναι το συνδικάτο των εργαζομένων και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Είναι το συνδικάτο και οι εργαζόμενοι γιατί είναι οι πρώτοι που αντιστέκoνται στα βρόμικα σχέδια τους.

Από τα «όπλα» που χρησιμοποιούν (και αυτό προκειμένου να αποκόψουν και να αδυνατίσουν το λόγο και τις απόψεις μας από το λαό) είναι το «όπλο» του κοινωνικού αυτοματισμού και του κανιβαλισμού.

Ακριβώς επειδή,

Χρόνια ολόκληρα τώρα τους αντιστεκόμαστε προκειμένου να μας αποκόψουν από την κοινωνία ώστε να μην μας ακούει και κυρίως να μην είναι σύμμαχός μας στον κοινό αγώνα ενάντια στα σχέδια τους, συνειδητά επιχειρούν να μας εμφανίσουν ως προνομιούχους, ρετιρέ και βολεμένους.

Για να φτιάξουν αυτή την εικόνα μας εμφανίζουν ως προκλητικά αμειβόμενους και κυρίως αναδεικνύουν ξανά και ξανά «το τεράστιο, το προκλητικό προνόμιο του μειωμένου τιμολογίου».

Ø Είναι ντροπή τους και είναι κατάπτυστοι

Ø Είναι ντροπή και είναι κατάπτυστοι γιατί καλλιεργούν το μίσος και τον κανιβαλισμό ανάμεσα στους εργαζόμενους.

Ø Είναι ντροπή και είναι κατάπτυστοι γιατί συνειδητά διαχωρίζουν τους εργαζομένους.

Ø Είναι ντροπή και είναι κατάπτυστοι γιατί ενώ είναι υποτακτικοί των πραγματικών προνομιούχων και ρετιρέ αυτής της χώρας στους οποίους κάνουν τα στραβά μάτια και τις πλάτες για να κλέβουν εκατοντάδες εκατ. € κάθε χρόνο από την ΔΕΗ μέσω διαφόρων απίστευτων σκανδάλων, επιχειρούν να εμφανίσουν τους εργαζομένους ως προνομιούχους και ρετιρέ και ως υπεύθυνους για το κατάντημα της επιχείρησης.

Ø Είναι ντροπή τους και είναι κατάπτυστοι γιατί ενώ έκλεψαν 700 εκατ € από τους μισθούς μας -χωρίς να έχει κάποιο όφελος το δημόσιο- μειώνοντας τη μισθοδοσία μας από 1,7 δις το χρόνο το 2009 σε 1 δις το 2012, έρχονται τώρα (χαρακτηρίζοντας εισόδημα με απόφαση του ΣΤΕ την από το 1945 ρυθμιζόμενη μορφή τιμολόγησης) να φορολογήσουν το όποιο όφελος των εργαζομένων της ΔΕΗ... από το μειωμένο τιμολόγιο.

Ντροπή σας Φαρισαίοι υποκριτές

ü Κλείστε πρώτα τις δεκάδες πληγές και πηγές αφαίμαξης της Επιχείρησης από τους κολλητούς σας

ü Προστατέψτε τη ΔΕΗ που διαλύσατε για λογαριασμό των αφεντικών σας και που εξαιτίας των όσων της αρπάζουν οι φίλοι σας πληρώνει ο φτωχός λαός

και μετά ελάτε να φορολογήσετε το μειωμένο τιμολόγιο.

ü Πείτε μας που βρήκατε τα 50 και 80 ακίνητα ο καθένας σας

και μετά ελάτε να φορολογήσετε το μειωμένο τιμολόγιο.

Κύριοι της Κυβέρνησης

Ότι και να κάνετε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ δεν θα τους ξεκόψετε από την κοινωνία γιατί οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ είναι με την κοινωνία.

Ότι και να κάνετε θα μας βρείτε μπροστά στις πύλες των ορυχείων, των Σταθμών, της Μεταφοράς, της Διανομής, της Εμπορίας.

Ο κοινωνικός αυτοματισμός δεν θα περάσει.

Η μαύρη προπαγάνδα σας τελειώνει .

Το μόνο διαχωρισμό που μπορείτε να κάνετε σ' εμάς τους εργαζόμενους αυτής της χώρας το πολύ - πολύ είναι από τη μια μεριά να βάλετε τους φτωχούς εργαζόμενους και από την άλλη τους λιγότερο φτωχούς.

Οι προνομιούχοι είναι στις γραμμές σας και όχι στις γραμμές μας.

Οι εργαζόμενοι στο σύνολο τους είναι στην ίδια μεριά του ποταμού.

Απέναντι είστε εσείς και όσοι κρύβετε στις διάφορες λίστες σας.

Είστε εσείς που επιτρέψατε και ανεχθήκατε τα μεγάλα σκάνδαλα της χώρας.

Οι εργαζόμενοι απορρίπτουν τους διαχωρισμούς, αντιστέκονται και θα δώσουν την απάντηση ακολουθώντας το δρόμο του αγώνα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 17:13