Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 11:14

ΔΗΛΩΣΗ-ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Γ. ΤΖΕΛΛΟΥ

Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση - πρόταση του Λάζαρου Μαλούτα και συμμετέχω με μεγάλη  διάθεση για προσφορά  ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της εκλογικής περιφέρειας του Δήμου Αιανής , στο συνδυασμό « ΕΝΟΤΗΤΑ για το νέο Δήμο Κοζάνης ».

Η προσωπικότητα, η εμπειρία   και ο χαρακτήρας του υποψηφίου Δημάρχου εγγυώνται εκτός από την εκλογική νίκη ,  μια καλή και αποδοτική συνεργασία στη συνέχεια .

Ο σημαντικότερος λόγος που είπα το «ναι»  έχει σχέση με την αντιμετώπιση της  νέας  πραγματικότητας  που διαμορφώνεται με το πρόγραμμα «Καλλικράτης»  και αποτελεί πρόκληση έτσι και αλλιώς.  Δεν τη φοβάμαι , τολμώ  και  συμμετέχω στα κοινά μας «πράγματα», εκεί που θα παίρνονται οι αποφάσεις   και θα αγωνιστώ κόντρα στη λογική της ιδιώτευσης.  

Ο νέος νόμος 3852/2010 αλλάζει τον αυτοδιοικητικό χάρτη και ο ιστορικός Δήμος Αιανής , τον οποίο υπηρέτησα τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τη θέση του Δημάρχου, παρά την διαφορετική μας θέση και επιδίωξη, ενσωματώνεται στο νέο Δήμο Κοζάνης . Η δε Αιανή  θα αποτελεί την ιστορική του έδρα.

Σε όλους μας υπάρχουν ερωτήματα.

Θα προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες μας ;

Θα αξιοποιηθεί η πλούσια ιστορική-πολιτιστική κληρονομιά της Αιανής;

Τι θα γίνει με τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας , όπως το αρδευτικό από το φράγμα του Ιλαρίωνα;

Θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν τα έργα  υποδομών , αναπλάσεων , αθλητισμού και  πολιτισμού που ξεκινήσαμε στα χωριά του Δήμου μας;  

Θα υλοποιηθούν τα επεξεργασμένα σχέδια, οι προτάσεις   και  οι μελέτες που έχουμε έτοιμες χάριν της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου;

«Εν τέλει» θα συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας ;

Το μέλλον θα δείξει σύμφωνα με την προφανή απάντηση.

Το μέλλον όμως συνδιαμορφώνεται με κοινή προσπάθεια και είμαι πρόθυμος να  συνεισφέρω  για αυτό  με όλες μου  τις δυνάμεις .

Με τις σκέψεις αυτές καλώ τους δημότες μας να στηρίξουν και να υπερψηφίσουν  τον συνδυασμό «ΕΝΟΤΗΤΑ για το νέο Δήμο Κοζάνης» και να είναι σίγουροι ότι θα έχουν πράξει  το καλύτερο για τον τόπο τους και τη νέα γενιά .

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 11:16