Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 12:07

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗ

alt«Ολοκληρώσαμε και καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο μας.

Εύχομαι σε όλους όσους συστατρεύονται με το ψηφοδέλτιό μας καλό αγώνα. Εύχομαι σε όλες τις παρατάξεις και τους συνυποψηφίους μου να έχουμε έναν πολιτισμένο, προεκλογικό αγώνα».

Την δήλωση αυτή έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού Αρχή… Ζούμε Μαζί, Γιάννης Παπαϊορδανίδης , αμέσως μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο.

Το ψηφοδέλτιο προήλθε ύστερα από διαβούλευση με όλες τις τοπικές κοινωνίες. Αντιπροσωπευτικό και πολυτασικό, αποτελεί την εγγύηση νίκης στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και κυρίως την εγγύηση για μια άλλη πορεία της Δυτικής Μακεδονίας, από την 1η Ιανουαρίου του 2011.

Πλήρες ψηφοδέλτιο. Δεκάδες υποψήφιοι συστρατεύονται σε μία κοινή προσπάθεια. Σε έναν αγώνα ελπίδας και ανατροπής.

Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στο χώρο της αυτοδιοίκησης και στην τοπική κοινωνία, με εμπειρία, με γνώση και με διάθεση για δουλειά.

Πρόκειται και για μία ισχυρή ομάδα νέων, που έρχονται με όρεξη, με φρέσκες ιδέες και αποφασισμένοι να βάλουν την δική τους σφραγίδα στην νέα σελίδα που θα γράψουμε.

Είναι ψηφοδέλτιο νίκης!
Είμαστε έτοιμοι.

Με πλήρες πρόγραμμα, με προτάσεις ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες, από την 1η Ιανουαρίου χαράσσουμε μία άλλη πορεία».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 17:33