Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 11:27

ΔΑΚΕ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ» ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

alt-Τελικά λεφτά υπάρχουν βρέθηκαν άρον, άρον εν όψει εκλογών

-100 έως 300 ευρώ η ψήφος

Με 100 ευρώ την ψήφο προσπαθεί να εξαγοράσει την συνείδηση των Ελληνικού λαού ο Γ.Α. Παπανδρέου 15 ημέρες πριν τις εκλογές, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα δελτία ειδήσεων, διατυμπανίζουν την ΄΄μεγαλειώδη΄΄ προσφορά.

Από 100 έως 300 ευρώ θα δοθούν στους χαμηλοσυνταξιούχους, ΑΠΑΞ!!! για να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα.

ΕΛΕΟΣ!!! έως που θα φτάσει η κοροϊδία!!! Της κυβέρνησης αυτής

Οι ΄΄μεταπράτες΄΄ κυβερνήτες της οικονομικής κατοχής του ΔΝΤ και του μνημονίου, αφού παίρνουν από τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους 300 ευρώ κάθε μήνα, ΄΄βρήκαν τα λεφτά΄΄ και έρχονται τώρα να τους δώσουν την παρακράτηση ενός μηνός και μόνο, για να εξαγοράσουν την ψήφο τους.

Τους ενημερώνουμε όμως ότι ο Λαός θα τους ΜΑΥΡΙΣΕΙ.

Όπως θα μαυρίσει και όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία τριγυρνούν στις ανοιχτές κοινωνίες και προβάλουν το ΕΚΤΑΚΤΟ πρόγραμμα επιδότησης της ανεργίας των 2,5 δις. Ευρώ που αιφνίδια ανακάλυψε πως έχει το περιθώριο να διαθέσει ο Γ. Α. Παπανδρέου για την ΑΝΕΡΓΙΑ. 

Τι σύμπτωση μόλις 20 ημέρες πριν τις εκλογές θυμήθηκε τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος με τα οικονομικά του μέτρα και την πολιτική του, διπλασίασε τους ανέργους.

Ταυτόχρονα σε κεντρικό επίπεδο η κυβέρνηση και η διοίκηση της ΔΕΗ σχεδιάζουν τα εναλλακτικά σενάρια ΄΄πώλησης – ανταλλαγής ή ενοικίασης΄΄ των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ για να εξυπηρετήσουν. Άκουσον, άκουσον την απελευθέρωση της Η.Ε.

Η υποκρισία τους δεν έχει όρια.

Μιλούν για ενοικίαση από 3 έως 5 χρόνια των μονάδων παραγωγής θαρρείς και είναι διαμέρισμα για φοιτητή στο ΤΕΙ της Κοζάνης. Μήπως πρέπει να τους νοικιάσουμε και το λιγνιτικό υπέδαφος και τον Αλιάκμονα για 3 έως 5 χρόνια; Ποιον κοροϊδεύουν!!! Σε λίγο θα μας πουν ότι θα ανταλλάξουμε και τον αέρα του λεκανοπεδίου με αυτό τον Βρυξελών.

Μόνο τα κεφαλαιακά αποθέματα των τραπεζών δεν πρόκειται να ανταλλάξουμε,          

με την φτώχια των Ελλήνων που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση του Γ.Α. Παπανδρέου.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Ο Εμπαιγμός του δυναστευόμενου Ελληνικού λαού δεν έχει τελειωμό. Καλούμε όλους τους συνταξιούχους και τους ανέργους να δώσουν την απάντηση.

-ΟΧΙ πια στον εμπαιγμό.

-Συμμετέχουμε δυναμικά στις εκλογές.

-Στηρίζουμε όσους αρνήθηκαν το μνημόνιο.

-Στηρίζουμε τους αγωνιστές που καθημερινά διαμορφώνουν την αντίδραση στο ΔΝΤ και τους υπηρέτες του.

-Στηρίζουμε τα στελέχη της ΔΑΚΕ σύμφωνα και με την απόφαση της Κεν. ΔΑΚΕ που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της αυτοδιοίκησης.    

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 11:32