Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 11:40

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Π. ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ

altΟι Πτολεμαϊδιώτισες και οι Πτολεμαϊδιώτες, αλλά και κάθε πολίτες του Δήμου Εορδαίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της υποψηφίας Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου, στην πρώτη προεκλογική συνάντηση, όπου έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού «Δημιουργική Ενότητα».

Ο κόσμος παραβρέθηκε στη συνάντηση, με διάθεση καταρχήν να εκφράσει τη στήριξή του, αλλά και να παρακολουθήσει το πρόγραμμα, τις αρχές του συνδυασμού και βέβαια να γνωρίσει τα πρόσωπα που ευελπιστεί να αποτελέσουν στο μέλλον την επόμενη Δημοτική Αρχή.

Τα καταξιωμένα έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και τα νεότερα άτομα του συνδυασμού που ξεχωρίζουν για τη δράση τους, την επιστημονική τους κατάρτιση και την κοινωνική τους καταξίωση, κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος και ανέφερε πως ψηλά στη νεολαία και σε όλα τα παιδιά της Εορδαίας, σαν μάνα που μιλά στα δικά της παιδιά, και η αγωνία της μάνας δεν είναι μια απλή υπόσχεση για δουλειά και εξασφάλιση προοπτικής, είναι σφραγίδα και εγγύηση για αποτελεσματικότητα.

Τέλος παρουσίασε όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού της «Δημιουργική Ενότητα».

Ευχαρίστησε όλους για τον αγώνα τους και επεσήμανε ότι ευγνωμονεί όλους όσους εργάζονται για το συνδυασμό, γιατί τελικά όλος ο κόσμος είναι ο πραγματικός συνδυασμός και ο κάθε άνθρωπος χωριστά που ανιδιοτελώς προσπαθεί για κάτι καλύτερο, για το τόπο μας.   

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 11:46