Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 12:39

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Π. ΒΡΥΖΙΔΟΥΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΚΑ

alt

Την Τοπική Κοινότητα Πενταβρύσου επισκέφτηκε η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, με το σύνολο των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και τους υποψήφιους συμβούλους των τοπικών συμβουλίων.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πενταβρύσου και κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας, ανέφεραν πως η εγκατάλειψη από τη Δημοτική Αρχή, όλα αυτά τα χρόνια, τους έκανε να αισθάνονται παραμελημένοι.

Οι λιγοστοί νέοι απεγνωσμένα ζητούν ένα γήπεδο για να αθλούνται και για τις ανάγκες της ομάδας τους. Δυστυχώς όμως, η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχουν χρήματα.

 Ένας δρόμος επίσης που εξυπηρετεί την επικοινωνία της Πενταβρύσου με το Ανατολικό, ζωτικής σημασίας, οκτώ χρόνια δεν έχει ασφαλτοστρωθεί, με αποτέλεσμα σε μια βροχερή μέρα, να μην μπορεί να περάσει κανείς.

Οι κάτοικοι αναρωτιούνται γιατί όλα αυτά; Πληρώνουμε κάποια τιμωρία ή πράγματι δεν υπάρχουν χρήματα και δεν θα μπορέσει να γίνει τίποτε ακόμα και με μια καινούργια Δημοτική Αρχή;

Η κα Βρυζίδου ανέφερε: «Εμείς στο Δήμο Μουρικίου βρίσκαμε χρήματα και για τις αποχετεύσεις και για τα γήπεδα και για κάθε είδους παρέμβαση, γιατί δεν ξοδεύαμε χρήματα μετακινήσεις και ταξίδια Δημάρχου, ούτε Αντιδημάρχων, ούτε άλλων περιττών εξόδων, που στερούν τους κατοίκους από τα βασικά, που διευκολύνουν τη ζωή τους και την καθημερινότητα.

Όταν αποκαλείς τα χρέη από προηγούμενη Δημοτικές Αρχές μαύρη σελίδα, δεν τη μαυρίζεις παραπάνω, αυξάνοντας τα χρέη και τα δάνεια.

Εμείς ξέρουμε την αυτοδιοίκηση, η οποία είναι διαφορετική από τους κανόνες της κεντρικής πολιτικής σκηνής και έτσι μπορούμε με γρήγορους ρυθμούς, άμεσα να υλοποιήσουμε πολλά.  

Η ιστορία του τόπου άλλαξε σελίδα και το καινούργιο που έρχεται δεν φέρνει απλή ελπίδα, αλλά δίνει τη σιγουριά της αποτελεσματικότητας και της συνέπειας. Μέσα από μια σταθερή και καθαρή πορεία».

Την ίδια απογοήτευση λόγω απραξίας, συνάντησε και στη Τοπική Κοινότητα του Περδίκκα. Ένα μεγάλο χωριό χωρίς αποχέτευση, προβλήματα στην ύδρευση, χωρίς γήπεδο και αναξιοποίητο το φράγμα του Περδίκκα.

Την υπόθεση πήραν πλέον οι πολίτες στα χέρια τους και από τη πρώτη Κυριακή θα δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα που θα σηματοδοτήσει θετικά την πορεία του τόπου, περιθωριοποιώντας την μακροχρόνια εικονική πραγματικότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 12:46