Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 13:00

ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗ ΚΛΑΔΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΟΥΣΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα την προκλητική αρπαγή ( και μην εκπλήσσετε κανείς για τη λέξη γιατί περί αυτού ακριβώς πρόκειται) των λιγοστών (σε σύγκριση με το σύνολο) κερδοφόρων πελατών της ΔΕΗ από μία σειρά αεριτζήδες που χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο χωρίς καμία απολύτως επένδυση χρησιμοποιώντας το δίκτυο της ΔΕΗ ανενόχλητοι και με τη ΔΕΗ ανήμπορη να αντιδράσει γρήγορα και ευέλικτα κάνουν κανονικές «βούτες» σε βάρος της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού.

Ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ επισημαίνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι εξοργιστικά προκλητικό να δίνεται η δυνατότητα στους αεριτζήδες που εμφανίζονται ως ανταγωνιστές της ΔΕΗ να καρπώνονται σε βάρος της, εκατοντάδες εκατ. Euro αποσπώντας της τους πελάτες εκ των οποίων αντισταθμίζει την χασούρα από τα εκατομμύρια καταναλωτών που υποχρεώνεται να δίνει την ενέργεια φθηνότερα (και καλώς κατ εμάς) από ότι της κοστίζει να την παράξει ή να την αγοράσει.

Οι κύριοι της VERBUNT  της AEGEAN και οποιοσδήποτε άλλος ιδιώτης δεν μπορούν να αφήνονται ανενόχλητοι μια και δεν έχουν καμία απολύτως δέσμευση σε σχέση με την διαμόρφωση των τιμολογίων τους να καταφέρνουν κτυπήματα κάτω από τη μέση στην Επιχείρηση του Ελληνικού λαού παίρνοντας τα φιλέτα και αφήνοντας της « τον κατιμά ».

Δεν είναι δυνατόν να κάνουν πάρτυ σε βάρος της ΔΕΗ ποτέ στη χονδρική (όταν η ΟΤΣ είναι υψηλή) και ποτέ στην λιανική τώρα που είναι χαμηλή.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι κύριοι αυτοί είναι απολύτως ελεύθεροι (όπως έκαναν και πριν από 5 χρόνια ) να αφήσουν σύξυλους τους καταναλωτές που τροφοδοτούν εάν αύριο ξανά αυξηθεί η ΟΤΣ για να κερδοσκοπήσουν και πάλι στην χονδρική.

Εν αντιθέσει με αυτούς η ΔΕΗ θέλει δεν θέλει οφείλει να τροφοδοτήσει όποιον της το ζητήσει χωρίς να μπορεί να το αρνηθεί. 

Αυξάνει η ΟΤΣ …πάρτυ οι κύριοι ιδιώτες και τρελά έσοδα σε βάρος του κορόιδου που αναγκάζεται να αγοράζει την ενέργεια που εισάγουν ή παράγουν οι ίδιοι μια και δεν την άφησαν να προσθέσει δικές της μονάδες ή να εκσυγχρονίσει τις παλαιές, ώστε να διαμορφώνουν την ΟΤΣ όπως τους βολεύει !

Μειώνεται η ΟΤΣ …. γιουρούσι για αρπαγή των πελατών από τους όποιους αποκομίζει κέρδος με τη ΔΕΗ στον τοίχο !      

Ανταγωνισμός Κύριοι, ελεύθερος και υγιής σημαίνει το παιχνίδι να είναι επί ίσοις όροις.

Κυρία Υπουργέ,

Ζητάμε να αποτρέψετε το έγκλημα που συντελείται σε βάρος της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού.

Κύριοι της ΡΑΕ,

Τις στρεβλώσεις της αγοράς και το ότι δεν υπάρχουν συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού   τις βλέπει και ο τυφλός. Εσείς τι κάνετε ;

Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι κανονική αρπαχτή και οφείλετε να το σταματήσετε.

Τρόποι υπάρχουν πολλοί και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως αύξηση στα τιμολόγια.   

Προστασία του δημόσιου συμφέροντος σημαίνει να μην κάνουμε κάποιους «τζάμπα μάγκες » σε βάρος της ΔΕΗ και αν η φρασεολογία μας ξενίζει να ρωτήσουμε τους κρατικοδίαιτους «ανταγωνιστές» μια και μας έχουν βομβαρδίσει με τις προσφορές τους εάν αποδέχονται την δικιά μας προσφορά ;   Δηλαδή σε κάθε κερδοφόρο πελάτη που μας αποσπούν να τους κάνουμε και 2 ζημιογόνους δώρο ;

Κυρία Υπουργέ,

Mε τα συμφέροντα της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού κανείς δεν μπορεί να παίζει.

Τα όσα συμβαίνουν στη ΔΕΗ για πολλοστή φορά αποδεικνύουν ότι σε βασικά αγαθά όπως η ηλεκτρική ενέργεια δεν χωρά «ανταγωνισμός » .

Αποδεικνύουν ότι οι Επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας πρέπει να είναι πάντα κάτω από τον έλεγχο του Κράτους γιατί μόνο έτσι μπορεί να ασκηθεί Αναπτυξιακή και Κοινωνική πολιτική.

 

Η αγορά για ένα και μόνο ενδιαφέρεται .

Το κέρδος !
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 13:06