Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 11:19

ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΚΗΣ

altΟλοκλήρωση του Βιολογικού καθαρισμού της Αιανής, ανάπτυξη της παραλίμνιας περιοχής και διασύνδεση του υδάτινου οικοσυστήματος με τον Αρχαιολογικό χώρο της Αιανής, οι άμεσες παρεμβάσεις του Συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία», με σκοπό την ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής.
 
Ο κ. Δακής, συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Σόκουτη και στελέχη του Συνδυασμού του, παρουσίασε, την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα τέχνης του Δήμου Αιανής, τα έργα που ήδη έχει υλοποιήσει ή προγραμματίσει για την περιοχή,..
ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης. Τα έργα αυτά αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχτεί ο στρατηγικός σχεδιασμός για την επόμενη μέρα της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην ευρύτερη περιοχή.
 
Ο Βιολογικός Καθαρισμός Αιανής, που ήδη έχει δρομολογηθεί από την ΝΑ Κοζάνης, θα συμβάλει στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Ο κ. Δακής υπογράμμισε την ανάγκη για συνολικό σχεδιασμό των υδάτινων οικοσυστημάτων της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ ιδιαίτερα ανήγγειλε την ανάπτυξη της παραλίμνιας περιοχής της Αιανής με ταυτόχρονη διασύνδεσή της με τον Αρχαιολογικό Χώρο της περιοχής.
Οι δράσεις αυτές θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αγροτουρισμού της περιοχής και θα ενισχύσουν στην πράξη τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά μικρές και οικογενειακές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον τριτογενή τομέα.
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης, ολοκληρώνοντας την ομιλία του, δήλωσε, ότι τα μέτρα που έχει σχεδιάσει ο Συνδυασμός και οι στοχευμένες δράσεις που θα κληθεί να υλοποιήσει, βασίζονται στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα θέσεων, που εδώ και καιρό είναι διαθέσιμο σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας ( www.symmaxiatonpoliton.gr ). Πρόκειται για ένα πλάνο με συγκεκριμένες θέσεις, για 15 ειδικούς τομείςαλλά και για κάθε μία περιφερειακή ενότητα, οι οποίες εξειδικεύονται σε πρόγραμμα έργων για κάθε περιοχή, όπως και στην περίπτωση της Αιανής.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 11:25