Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 12:40

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

altΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) Ν. Κοζάνης ενημερώνει τις για τις παρακάτω Εκθέσεις:
1) «Δάπεδο & επένδυση τοίχων»
Από 26 έως 29 Νοεμβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ε.Κ.Ε.Π. στη Μεταμόρφωση η Έκθεση «Δάπεδο & επένδυση τοίχων».
Η Έκθεση αυτή διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά και έχει σας εκθέτες εταιρίες Μαρμάρου, γρανίτη, πέτρας, ψηφιδωτών, πλακιδίων, ξύλου, μοκέτας, βιομηχανικού και ..
σταμπωτού δαπέδου, μηχανημάτων μαρμάρου κ.α. και σαν επισκέπτες αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, τεχνικές εταιρίες, εμπόρους κ.α. .
Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της έκθεσης: www.dapedofair.gr

2) «17Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΡΑΝΩΝ»
Η 17η Έκθεση Τιράνων θα πραγματοποιηθεί στο “Palace of Congresses” στα Τίρανα από 25 έως 30 Νοεμβρίου 2010. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διοργανώνεις στο χώρο των Βαλκανίων, με συμμετοχές επιχειρήσεων εκτός από Ελλάδα, τη Σερβία, την Κροατία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, ΦΥΡΟΜ, το Ιράν, ενώ φέτος τιμώμενη χώρα θα είναι το Βέλγιο. Παράλληλα με την έκθεση θα διοργανωθεί από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στα Τίρανα το τέταρτο κατά σειρά οικονομικό Φόρουμ με θέμα τις «Ελληνοαλβανικές οικονομικές σχέσεις: προκλήσεις και προοπτικές».

3) 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2010 – «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
Στο φεστιβάλ – έκθεση «Παραδοσιακά προϊόντα 2010» που διοργανώνεται για πρώτη φορά από 2 έως 5 Δεκεμβρίου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, θα συναντηθεί η παράδοση με το σήμερα. Προϊόντα, τέχνες και τεχνικές, που διαμορφώθηκαν μέσα στο πέρασμα του χρόνου αλλά κυρίως από το μεράκι μικρών παραγωγών ή βιοτεχνών, θα παρουσιαστούν στο ελληνικό κοινό.
Ταυτόχρονα, συγκεντρωμένα όλα μαζί για πρώτη φορά γεύσεις, ήχοι και εικόνες θα συνθέσουν πολιτισμούς από όλο τον κόσμο, θα προβληθούν στο πολυθέαμα «Ο γύρος του κόσμου σε 4 μέρες».

4) 1ο International POOLabout SALON
Από 18 έως 21 Φεβρουαρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί το 1Ο International POOLabout SALON στο Εκθεσιακό Κέντρο ‘ΕΧΡΟ ATHENS’ στην Ανθούσα.
Πρόκειται για μια μοναδική διεθνή Έκθεση που έχει ως στόχο οι επιχειρήσεις και επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου να γνωρίσουν από κοντά κάθε τι που έχει σχέση με τη δημιουργία πισίνας και ν’ αποτελέσει ένα μεγάλης αποτελεσματικότητας εργαλείο για τον συγκεκριμένο κλάδο.

5) Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Εξοπλισμού & Μηχανημάτων «DETROP
2011»
Η διοργάνωση της 21ης DETROP ανοίγει τις πύλες της από τις 11 - 14 Μαρτίου 2011 στο Διεθνές Κέντρο της Θεσσαλονίκης, παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Οίνου και τη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων.
Περισσότερες πληροφορίες στο site: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

6) «1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ»
Η «1η Διεθνής Έκθεση Γούνας» θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών από 26 έως 28 Μαρτίου 2011 στο Εκθεσιακό Κέντρο ‘ΕΧΡΟ ATHENS’ στην Αθήνα.
Στόχος της Έκθεσης είναι ν’ αναδειχθεί σε διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών εφάμιλλη των αντίστοιχων διοργανώσεων του Hong Kong και του Μιλάνου. Με την προσέλκυση αγοραστών από όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα από τις αγορές της Ρωσίας, όλων των πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, των χωρών της Ευρώπης και της Κίνας επιδιώκεται η διεύρυνση και αναβάθμιση της εικόνας της Ελληνικής Γουνοποιίας στην παγκόσμια αγορά.

7) «Γεύσεις & Ζωή»
Η μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης ανανεώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο από 31 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2011 για τη 2η Διαδραστική Πολυέκθεση «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ».
Οι επαγγελματίες του χώρου της γεύσης, όσο και το καταναλωτικό κοινό, θα πραγματοποιήσουν ένα πολιτισμικό και γευστικό ταξίδι μέσα από επιλεγμένα Ελληνικά παραδοσιακά και βιολογικά, gourmet προϊόντα μεσογειακής διατροφής, σπάνια προϊόντα περιορισμένης παραγωγής και γεωγραφικής προέλευσης.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετάσχει με ενιαίο περίπτερο στις παραπάνω Εκθέσεις.
Τα μέλη που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στις παραπάνω εκθέσεις μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ/νση του Επιμελητηρίου στο τηλ. 24610 41693.
Οι Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κοζάνης είναι στη διάθεση των μελών του και κάθε ενδιαφερόμενου για περισσότερες πληροφορίες.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 12:59