Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 14:44

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η Άννα Νανοπούλου"Ευχαριστώ όλες και όλους του συμπολίτες που πίστεψαν σ εμάς και μας στήριξαν με την ψήφο τους.  Δώσαμε ένα μεγάλο και έντιμο αγώνα στηριζόμενοι στις προσωπικές μας δυνάμεις και μόνον, γιατί αυτή είναι η αλήθεια.  Ευχαριστώ τα εξαιρετικά μέλη του συνδυασμού μου , τους άμισθους συνεργάτες μου και την οικογένειά μου που σήκωσαν όλο το βάρος της προεκλογικής εκστρατείας. Οι συμπολίτες μας έκριναν ότι η δημοτική Αρχή δικαιούται και πρέπει να διοικήσει και άλλη μία τετραετία τον τόπο μας. Το αποτέλεσμα είναι σεβαστό και εύχομαι να τους δικαιώσει. 
Συγχαίρω τον Δήμαρχο κ. Μαλούτα και τον συνδυασμό του και εύχομαι να ανταποκριθεί με επιτυχία στις πολλές απαιτήσεις του Καλλικρατικού Δήμου μας για το καλό του τόπου μας. Το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο της Κοζάνης πρέπει να αναλυθεί με όρους πολιτικούς, παραταξιακούς, τοπικών ιδιομορφιών και ενδεχόμενων μακροπρόθεσμων συνεπειών με περίσκεψη και σε άλλη χρονική στιγμή.

Συγχαίρω τέλος από καρδιάς τον πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη της Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Δακή για την σημαντικώτατη νίκη του και του εύχομαι να πετύχει στο έργο του, προς όφελος του τόπου μας."
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 20:15