Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2010 12:19

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΑΝΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης καταγγέλλει την άνανδρη, προβοκατόρικη επίθεση σε βάρος του Προέδρου και στελεχών της Γ.Σ.Ε.Ε. στην απεργιακή συγκέντρωση, της τρίωρης Πανελλαδικής στάσης εργασίας, της Γ.Σ.Ε.Ε – ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Προέδρου της Γ.Σ.Ε.Ε., οργανωμένες ομάδες, ξεπηδώντας από διάφορες κατευθύνσεις επιτέθηκαν κατά του προέδρου και των άλλων στελεχών, χτυπώντας τους αδιακρίτως και με μανία, με κοντάρια και άλλα αντικείμενα.

Ήταν μια καλά οργανωμένη και προσχεδιασμένη ενέργεια σε βάρος του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος.

Σύσσωμο το οργανωμένο εργατικό κίνημα και οι εργαζόμενοι, καταδικάζουν τις βίαιες και προβοκατόρικες συμπεριφορές οι οποίες τορπιλίζουν τους συνδικαλιστικούς και δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας μας, και μάλιστα σε μια δύσκολη ώρα που το σ.κ. δίνει μάχη ενάντια στα μέτρα, για τα εργασιακά ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων.

 Καλούμε την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2010 12:21