Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2011 16:04

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ

Στο πλευρό όλων όσων ξεσηκώθηκαν και προσπαθούν να βρουν τρόπο, με νύχια και με δόντια, να επαναφέρουν το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας στην κατηγορία Γ΄, που θα του επιτρέπει να πραγματοποιεί τόσες εφημερίες ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του, τάσσεται το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Σύσσωμο το Σωματείο χαρακτηρίζει απαράδεκτη και ανόητη την τροπολογία, που … ανεβάζοντας κατηγορίες, υποβαθμίζει τη λειτουργία νοσοκομείων. Πόσο μάλλον τη λειτουργία του Μποδοσάκειου, που αποτελεί ίσως το πιο νευραλγικό κρίκο στην αλυσίδα των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, που εξυπηρετούν την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Τα όσο δρομολογούν, πολύ απλά σημαίνουν ότι δημιουργούν «ιδανικές» συνθήκες για την πλήρη αδυναμία κάλυψης των εφημεριών, τη μη στελέχωση με γιατρούς και κατά συνέπεια την υπολειτουργία. Προφανώς δεν γνωρίζουν ότι όταν ο τομέας της υγείας υπολειτουργεί κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.
Στην περιοχή μας μάλιστα, με τις αυξημένες ανάγκες λόγω ΔΕΗ και τους εργαζόμενους της σε καθημερινή βάση να αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων στους χώρους εργασίας και να χρίζουν ιατρικής περίθαλψης, για το Μποδοσάκεο Νοσοκομείο περισσότερα κίνητρα, κονδύλια και βαρύτητα θα έπρεπε να δώσουν, παρά να μεθοδεύουν τα όσα, ελαφρά τη καρδία, μεθοδεύουν.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα είναι παρών σε ενδεχόμενους αγώνες και κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες, στη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, θα θέσει προς συζήτηση το θέμα που έχει δημιουργηθεί, αποφασίζοντας ανάλογα με τα όσα θα έχουν, μέχρι τότε, προκύψει.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2011 16:30