Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011 11:49

Σκληρή επίθεση ΚΚΕ στον Π. Κουκουλόπουλο

altΠΕΡΙ …ΝΤΡΟΠΗΣ

Σε πρόσφατη συνάντηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Πάρι Κουκουλόπουλου με μηλοπαραγωγούς στους Πύργους Εορδαίας, εμφανίστηκε ο ίδιος και εμφάνισε και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που εκπροσωπεί, ως υπερασπιστές των συμφερόντων των μικρομεσαίων αγροτών.

Ας μην παριστάνει τον επισκέπτη από άλλον …πλανήτη!

 

Πως μπορεί να χαρακτηριστεί η μομφή του προς του Έλληνες αγρότες που …αποσυνδέθηκαν από την γη, παρά ως αγυρτεία! Όταν από την πολιτική που ασκούσε και συνεχίζει να ασκεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που εκπροσωπεί, ξεκληρίζει τους μικρομεσαίους αγρότες, όταν οι παραγωγοί των Πύργων βλέπουν τα μήλα τους να μένουν και να σαπίζουν στα χωράφια, λόγω των χαμηλών τιμών και του υψηλού κόστους παραγωγής που τους επιβάλει η κυβέρνηση. Υπεύθυνοι γι’ αυτήν την κατάσταση και τη βαριά επιδείνωση των προβλημάτων των αγροτών είναι, η Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), - που έχει στόχο την εξασφάλιση φθηνής πρώτης ύλης για τα μονοπώλια και τις βιομηχανίες τροφίμων, προκειμένου να αυξήσουν την κερδοφορία τους-, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που συνδιαμορφώνουν στις Βρυξέλες και εφαρμόζουν στη χώρα μας την ΚΑΠ, αλλά και τα άλλα κόμματα του ευρωμονόδρομου, - ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, Οικολόγοι – Πράσινοι, που ψήφισαν την ΚΑΠ και στηρίζουν στην πράξη αυτή την πολιτική.

Η πολιτική της ελεύθερης αγοράς οδηγεί τη μικρομεσαία αγροτιά στο ξεκλήρισμα, στην ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια και την υποκατάστασή της από εισαγωγές προς όφελος των μεγαλεμπόρων και των κερδών τους.

Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την «έκπληξή» του, «πως το 93% των κρεάτων που καταναλώνονται στην χώρα μας είναι εισαγόμενα και πως η κατάσταση αυτή θα έπρεπε όχι μόνο να μας δημιουργήσει προβληματισμό, αλλά και ντροπή», παρά ως αγυρτεία στο τετράγωνο! Όταν η πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με την αποδοχή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), στα πλαίσια του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), περιόρισαν την ελληνική παραγωγή κρέατος και αύξησαν την εισαγωγή κρεάτων αμφιβόλου ποιότητας, με μολυσμένα τρόφιμα, με διοξίνες, με «τρελές αγελάδες» από άλλες χώρες που κυριαρχούν οι πολυεθνικές και οδηγούν στην διατροφική εξάρτηση της χώρας μας.

Αντί να μέμφεται τους αγρότες που …αποσυνδέθηκαν από τη γη ας κοιτάξει στον καθρέφτη να βρει τις αιτίες των προβλημάτων.

Η λέξη ντροπή προορίζεται για τον ίδιο, την κυβέρνηση και την τάξη που εκπροσωπεί.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011 11:53