Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2011 11:17

΄΄ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΄΄


Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των αθλητών του Ολυμπιακού αγωνίσματος Taekwondo, οι οποίοι διακρίθηκαν στα Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα για το έτος 2010. Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία της Ένωσης Βορείου Ελλάδος, για 6η συνεχόμενη χρονιά, δείγμα μιας αναγνώρισης των προσπαθειών των αθλητών, των προπονητών και των παραγόντων των σωματείων, σ' αυτό το δύσκολο και δύσβατο δρόμο του πρωταθλητισμού. Αυτές οι εκδηλώσεις δίνουν ένα έναυσμα, ένα κίνητρο σε όλους αυτούς τους ερασιτέχνες αθλητές που καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες και στερούνται τις χαρές της ηλικίας τους όλα αυτά τα χρόνια, για να κατακτήσουν την κορυφή.

Οι βραβεύσεις και όλες οι εκδηλώσεις αυτού του τύπου λειτουργούν καταλυτικά στην ψυχολογία των αθλητών. Βλέπουν πως τελικά αναγνωρίζονται οι κόποι και οι θυσίες τους, υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται την αξία τους και το πόσο δύσκολος είναι ο δρόμος που διάλεξαν, κι όμως δεν τα παρατάνε. Είναι λοιπόν μεγάλη η ηθική ικανοποίηση αυτών των παιδιών – αθλητών, παίρνουν κουράγιο για να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους και δεν σταματούν να ελπίζουν και να ονειρεύονται. Άλλωστε έτσι πρέπει, να μην παραδίνονται και να μην απογοητεύονται, αφού τόσα χρόνια έμαθαν να είναι αγωνιστές – μαχητές της ζωής και ξέρουν πολύ καλά πως με δουλειά και υπομονή, αργά ή γρήγορα, οι στόχοι τους θα επιτευχθούν.

Η εκδήλωση στέφτηκε με επιτυχία μιας και η αίθουσα αθλητισμού του Καυτατζογλείου σταδίου ήταν κατάμεστη από κόσμο. Γονείς, αθλητές και φίλοι του Taekwondo παραβρέθηκαν σε αυτή την πολύ όμορφη γιορτή και χειροκρότησαν όλους τους αθλητές για τις διακρίσεις τους. Από την πόλης της Κοζάνης, για μια ακόμη φορά βραβεύτηκαν 15 αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης, που διακρίθηκαν το 2010 :

1) Τζέλλος Νικόλαος, Αργυρό Πανευρωπαϊκό ανδρών, κατηγορία -80kg

Χρυσό Πανελλήνιο ανδρών, κατηγορία -80kg

2) Τζέλλος Κλεάνθης, Αργυρό Παγκόσμιο εφήβων, κατηγορία -59kg

Χρυσό Πανελλήνιο εφήβων, κατηγορία -59kg

Αργυρό Πανελλήνιο ανδρών, κατηγορία -58kg

) Μεχτερίδης Στυλιανός, Χρυσό Πανελλήνιο ανδρών, κατηγορία -63kg

4) Χασιώτης Θεόδωρος, Χρυσό Πανελλήνιο εφήβων, κατηγορία +78kg

5) Πράσσος Ευάγγελος, Χρυσό Πανελλήνιο εφήβων, κατηγορία -54kg

6) Τεληκωστόγλου Αποστόλης, Χρυσό Πανελλήνιο παίδων, κατηγορία -65kg

 7) Δημητριάδου Κων/να, Χρυσό Πανελλήνιο κορασίδων, κατηγορία -55kg

 8) Διάφας Αργύριος, Αργυρό Πανελλήνιο ανδρών, κατηγορία -74kg

9) Τζέλλου Αικατερίνη, Αργυρό Πανελλήνιο κορασίδων, κατηγορία -41kg

10) Τσαβδαρίδου Ελισάβετ, Αργυρό Πανελλήνιο κορασίδων, κατηγορία -55kg

 11) Πράσσος Ιωάννης, Αργυρό Πανελλήνιο παίδων, κατηγορία -48kg

 12) Πατιάς Παρμενίων, Χάλκινο Πανελλήνιο ανδρών, κατηγορία -74kg

13) Κουϊμτσίδης Ιωάννης, Χάλκινο Πανελλήνιο εφήβων, κατηγορία -63kg

14) Παπαδόπουλος Γεώργιος, Χάλκινο Πανελλήνιο εφήβων, κατηγορία -55kg

15) Τσιφτσής Γεώργιος, Χάλκινο Πανελλήνιο παίδων, κατηγορία -45kg

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές που για ακόμη μια φορά με τις διακρίσεις τους κάνουν περήφανη τη χώρα μας, την πόλη μας αλλά και τον σύλλογό μας. Επίσης, το Δ.Σ. της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί το Δ.Σ. της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος για την διοργάνωση της εκδήλωση.

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2011 11:21