Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010 14:19

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΒΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΒΕ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣΜε τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής πραγματοποίησαν συνάντηση στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, τη Δευτέρα 15 Μαρτίου το μεσημέρι, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Ν. Κοζάνης του κόμματος του ««ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ» κ. Αντώνης Κύρνας και το μέλος αυτής κα Ευγενία Ουζουνίδου, με αφορμή τα Οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα στην συνάντηση στην οποία από πλευράς Επιμελητηρίου παραβρέθηκε ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Σάββας, η Β’ Αντιπρόεδρος κα Μαρία Ασμανίδου και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Αντώνης Σιαμπανόπουλος, οι εκπρόσωποι του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο πακέτο των μέτρων που προωθεί η Κυβέρνηση για την εξυγίανση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων της Χώρας. 

Ακόμα, συζήτησαν με τα μέλη της Δ.Ε του ΕΒΕ για τις απόψεις και προτάσεις που το Επιμελητήριο, ως συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας, εκφράζει προς κάθε κατεύθυνση αρμοδίων, για την ανάπτυξη της βιοτεχνίας, του εμπορίου και των επαγγελμάτων, αλλά και την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης σε επίπεδο νομού από τη συρρίκνωση των εισοδημάτων των εργαζομένων και την παρατεταμένη ύφεση που επικρατεί στην αγορά.

Ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Σάββας ενημέρωσε για την πρωτοβουλία που πήρε το ΕΒΕ να συγκαλέσει Σύσκεψη το απόγευμα της Δευτέρας 15/3/2010 , ώστε με κοινή βούληση τόσο των επιχειρήσεων μελών του, όσο και των καταναλωτών και εργαζομένων στη ΔΕΗ, το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα, αλλά και των συνταξιούχων γενικά στα πλαίσια ισχύος ενός «Συμφώνου στήριξης της τοπικής οικονομίας», που θα υιοθετηθεί εκατέρωθεν από όλους, να γίνει μια προσπάθεια, αφενός συγκράτησης, ή όπου είναι δυνατό και μείωσης των τιμών, και απορρόφησης της αύξησης του Φ.Π.Α από τη μεταποίηση, το εμπόριο, αλλά και τις υπηρεσίες και αφετέρου στήριξης της τοπικής αγοράς από το σύνολο των καταναλωτών του Νομού.

Την πρόταση- πρωτοβουλία του ΕΒΕ βρήκαν ενδιαφέρουσα οι εκπρόσωποι του «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ» οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΒΕ για την «Πρόταση της Αριστεράς διεξόδου από την κρίση» που αποτελεί και το θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνεται από το «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ» την προσεχή Κυριακή στην Κοζάνη.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010 14:27