Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011 11:36

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ δηλωνει η ''ΕΝΩΣΗ''


 100729_enosiΗ ΔΕΗ μέσω των Σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και των ορυχείων της για πάνω από πενήντα χρόνια έχει συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Έστησε δίκτυα μεταφοράς από την μια άκρη της χώρας έως την άλλη ηλεκτροδοτώντας και την πιο απόμακρη περιοχή. Παρείχε  φθηνή ΚW στον Έλληνα πολίτη, ήταν η μόνη επιχείρηση που είχε κοινωνικό χαρακτήρα και το κυριότερο ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ παρέμεινε ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ και ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ.



- Η ΔΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 51% ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – ΟΡΥΧΕΙΑ – ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

- ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – ΕΒΕ – ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ – ΤΕΕ – ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  να πάρουν θέση στην πράξη   πλέον και ΟΧΙ με λόγια και να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΧΙ  στις ορέξεις τις ΤΡΟΙΚΑΣ και της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  που θέλουν να τα πουλήσουν.   

- Για άλλη μια φορά , ως δια μαγείας , βρέθηκαν 30 Δις Ευρώ για τις ανάγκες του τραπεζοπιστωτικού συστήματος της χώρας, αν ψάξουν λίγο ακόμη ποιός ξέρει; μπορεί να βρεθούν και τα 50 Δις που τους χρειάζονται, όχι όμως από το υστέρημα των εργαζόμενων και των συνταξιούχων...

- Η ΔΕΗ είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση η οποία καλύπτει αδυναμίες και ζημιές άλλων ζημιογόνων ΔΕΚΟ.

-  Με το «πρόσωπο» της ΔΕΗ η κάθε Ελληνική κυβέρνηση έπαιρνε και παίρνει μέχρι και σήμερα δάνεια, διότι ήταν και είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ!!!!

-ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΕΩΣ  ΕΔΩ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ.

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ  ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

- Οι θυσίες των εργαζόμενων και των συνταξιούχων εδώ και ενάμιση χρόνο πήγαν χαμένες , δεν αντέχουμε άλλο στα ψέματα και στους εκβιασμούς.

- Από τα λεφτά υπάρχουν φτάσαμε στο να ξεπουλάμε νησιά –αεροδρόμια- ορυκτό πλούτο-δημόσιους οργανισμούς στρατηγικής σημασίας που τελικά στόχο έχουν την υποδούλωση της Ελλάδος, δίνοντας χαρτιά και παίρνοντας χρυσάφι της μετρητοίς.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...

- Δεν είμαστε τζαμπατζήδες...

- Τζαμπατζήδες είναι αυτοί που όπου και αν πάνε, δεν πληρώνουν ούτε ένα Ευρώ από την τσέπη τους, γιατί είναι όλα πληρωμένα από τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011 11:40