Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010 15:39

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ

Ο κ. ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ κα ΧΡΙΣΤΙΔΟΥΜε το μετάλλιο της πόλης που απεικονίζει τον Πτολεμαίο τον Α’ το Λάγο τίμησε χθες ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο TAE KWON DO Γραμματούλα Χριστίδου, η οποία επέστρεψε πριν λίγες ημέρες από το Μεξικό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχε.

Απευθυνόμενος στην αθλήτρια ο κ. Τσιούμαρης είπε «κάθε άνθρωπος γράφει τη δική του ιστορία, υπάρχουν, όμως, και άνθρωποι όπως εσύ που γράφουν την ιστορία ενός τόπου και αφήνουν τη σφραγίδα τους στον παγκόσμιο αθλητισμό. Η επιτυχία που μας έφερες, όπως έκαναν και στο παρελθόν οι Ολυμπιονίκες μας, είναι ότι μεγαλύτερο έρχεται σε αυτό τον τόπο».

Ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας τόνισε ότι ο αθλητισμός είναι ο καλύτερος «πρεσβευτής» για την Πτολεμαϊδα και οι πρωτιές που έρχονται κάθε λίγο μέσα από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό δημιουργούν μια θετική εικόνα για την Πτολεμαϊδα.

Η αθλήτρια με τη σειρά της ευχαρίστησε το δήμαρχο για την τιμή που της έγινε και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές της βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και στοχεύοντας στην Ολυμπιάδα.

Ο προπονητής Χρήστος Χριστίδης είπε ότι στόχος παραμένει πάντα ο καλός αγώνας και εξέφρασε την ικανοποίηση του που η Πτολεμαϊδα ταξιδεύει τόσο μακριά μέσα από τις αγωνιστικές προσπάθειες της Γραμματούλας Χριστίδου.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010 15:44