Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010 15:44

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

altΈνα μαραθώνιο ενημέρωσης για την προβολή της διημερίδας για την ενέργεια και την επιχειρηματικότητα που διοργανώνεται το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Πτολεμαϊδα, ξεκίνησε την Τρίτη από τη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, ενώ την Τετάρτη έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης μαζί με την υπεύθυνη από πλευράς της ΑΝΚΟ κ. Λιάνα Παπατέρπου.

Ο κ. Τσιούμαρης μίλησε στην τηλεόραση της ΕΤ3 και έδωσε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων οικονομικών εφημερίδων και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Οι εφημερίδες αναφέρονται με εκτενή δημοσιεύματα στις «προοπτικές για δημιουργία έως και 5.000 θέσεων εργασίας στην Πτολεμαΐδα, οι οποίες αναμένεται να «ανοίξουν» μέσα στα επόμενα χρόνια στη μαστιζόμενη από την ανεργία περιοχή της Πτολεμαΐδας, αν ευοδωθεί ο συνολικός σχεδιασμός του δήμου για φιλόδοξο πακέτο επενδύσεων, που περιλαμβάνει ακόμη και τη συναρμολόγηση …ηλεκτρικού αυτοκινήτου, στις εγκαταστάσεις της πρώην βιομηχανίας ΑΕΒΑΛ!».

Ο κ. Τσιούμαρης ανέλυσε το όραμά του ώστε ο δήμος Πτολεμαΐδας να γίνει ένα  δυναμικό ενεργειακό κέντρο και ελκυστικός πόλος βιώσιμης ανάπτυξης.

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Τσιούμαρης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της διημερίδας το οποίο περιλαμβάνει εισηγήσεις σχετικές με τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του δήμου Πτολεμαϊδας, το ΒΙΟΠΑ, τη Ζώνη Εγκατάστασης Θερμοκηπίων στην πρώην ΑΕΒΑΛ, αλλά και παρεμβάσεις για εφαρμογές στα θέματα ενέργειας.

Η κ. Παπατέρπου με τη σειρά της τόνισε ότι ο δήμος Πτολεμαϊδας είναι από τους πλέον δραστήριους σε πανελλαδικό επίπεδο και αυτό αποδεικνύεται και από την ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν πολύ ενδιαφέροντα ζητήματα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010 15:48