Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011 21:42

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Στον ελάχιστο δυνατό χρόνο η επισκευή των βλαβών

VLABES_-DEIΚάτω από δριμύ ψύχος και (σε ορισμένες περιπτώσεις) σφοδρούς ανέμους, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ κατέβαλαν, στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας.Από τα χαράματα της Τρίτης δεκάδες συνεργεία τεχνικών της ΔΕΗ προσπαθούσαν, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, να επισκευάσουν τις βλάβες που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε αρκετές περιοχές της χώρας και να αποκαταστήσουν την ομαλή τροφοδοσία νοικοκυριών και επιχειρήσεων με ηλεκτρικό ρεύμα.

Στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας οι εργαζόμενοι εργάζονταν συνεχώς ( με μείον 14 βαθμούς Κελσίου την Καθαρή Δευτέρα ) τροφοδοτώντας τις μονάδες προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα.

Στην Κάρυστο, τα συνεργεία τεχνικών-εναεριτών της ΔΕΗ εργάζονταν κάτω από δύσκολες συνθήκες ( άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ, χαμηλές θερμοκρασίες ) για την αποκατάσταση των τριών πυλώνων (και των γραμμών ) που καταστράφηκαν από την κακοκαιρία με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην Άνδρο και στην Τήνο.

Στο Πήλιο, τα συνεργεία κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες και σε εξαιρετικά δύσβατη περιοχή, εργάζονταν για την κατασκευή νέου πυλώνα στη θέση Δράκεια, στη θέση εκείνου που υπέστη σοβαρές ζημιές και είχε ως αποτέλεσμα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στα νησιά των Σποράδων.

Και στη διάρκεια αυτής της κακοκαιρίας και σε συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ξεπερνούν τους εαυτούς τους προκειμένου να επισκευάσουν τις βλάβες στο συντομότερο δυνατό χρόνο και να αποκαταστήσουν την ομαλή τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα, σε υποδομές και οικιακούς καταναλωτές.

Όμως και σ΄αυτή την περίπτωση αναδείχθηκε με ένταση η έλλειψη τεχνικού προσωπικού ( π.χ. μετακινήθηκαν συνεργεία τεχνικών από την Κοζάνη για τις επισκευές στο Πήλιο ) καθώς οι συνταξιοδοτήσεις αποδυναμώνουν καθημερινά τη ΔΕΗ από έμπειρους τεχνικούς.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011 21:46