Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011 11:00

Υπόγραψε τα δύο πρώτα έργα ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος

 

Τις συμβάσεις των δύο πρώτων έργων στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού υπέγραψε ο Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Οι συγκεκριμένες συμβάσεις αφορούν την

επισκευή στέγης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Τριγωνικού προϋπολογισμού 32.156,84€ καθώς και την επισκευή του Κοινοτικού Καταστήματος Καστανιάς προϋπολογισμού 30.464,11€.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Τριγωνικού (αντικατάσταση στέγης κ.α.) ουσιαστικά θα αναδείξουν τον παραδοσιακό χαρακτήρα του κτιρίου ενώ θα επιτρέψουν τη χρήση του για τις ανάγκες των κατοίκων και των συλλόγων του χωριού. Αντίστοιχες εργασίες στη στέγη του κτιρίου καθώς και στα κουφώματα και στους τοίχους θα γίνουν στο Κοινοτικό Κατάστημα Καστανιάς.

Δύο έργα που αντικατοπτρίζουν τη βούληση της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει στον τομέα των υποδομών τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου, υποδομές που η λειτουργία τους σχετίζεται με την εξυπηρέτηση του πολίτη.

«Η Δημοτική Αρχή θα κάνει κάθε προσπάθεια να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών υλοποιώντας τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε και να ολοκληρώσουμε την κατασκευή μικρών και μεγάλων έργων σε όλη την επικράτεια του Δήμου μέσα από την εξοικονόμηση πόρων καθώς και μέσα από χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα όπως το ΕΣΠΑ ο Τοπικός Πόρος, το ΕΛΛΑΔΑ που θα αξιοποιήσουμε» ανέφερε μετά και την υπογραφή των συμβάσεων με τον ανάδοχο των έργων ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011 11:02