Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 31 Μαϊος 2011 11:26

Επαφές του Συλλόγου ΑΜΕΑ ''ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ'' με τον Π. Κουκουλόπουλο για το μέλλον του Ειδικού Εργαστηρίου

 iliaxtida
Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κοζάνης «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» συναντήθηκε με το βουλευτή Ν. Κοζάνης κο Κουκουλόπουλο Πάρη προκειμένου να τον ενημερώσει για το πρόβλημα της λειτουργίας

του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης καθώς και την αναγκαιότητα δημιουργίας δομών υποστηριζόμενης διαβίωσης για τα άτομα με αναπηρία.

Σκοπός του φορέα μας είναι να ενημερώσει όλους τους πολιτειακούς και κοινωνικούς φορείς για να αφυπνιστούν και να δράσουν άμεσα σε αυτά τα δύο μεγάλα προβλήματα γιατί έχουν τραγικές κοινωνικές συνέπειες για τα παιδιά με αναπηρία και τις οικογένειες τους.

Του έγινε ενημέρωση πρώτον, για το στάδιο που βρίσκεται η διαδικασία υλοποίησης της προστατευόμενης διαβίωσης και δεύτερον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ειδικό Εργαστήρι, και του ζητήθηκε να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να συνεργαστούνε όλοι οι τοπικοί φορείς ώστε να βρεθεί λύση για την χρηματοδότηση του Ειδικού Εργαστηρίου.

Ο κος Κουκουλόπουλος δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλία σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς του Νομού για να γίνει μία σύσκεψη με μοναδικό θέμα το Ειδικό Εργαστήρι και την επίλυση των προβλημάτων του .

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Μαϊος 2011 11:42