Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 14:56

Καταγγελία του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιωτικών υπαλλήλων για προβοκάτσιες του ΠΑΜΕ την ημέρα των εκλογών

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ «ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΜΕ»…ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ «ΣΤΑ ΙΣΙΑ» ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ

Η παράταξη μας καταγγέλλει ναι μεν τον αντιδημοκρατικό κατήφορο που ακολουθούν σε κάθε εκλογική διαδικασία πρωτοβάθμιου σωματείου εργαζομένων, τα μέλη του ΠΑΜΕ,

αλλά δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε, δεν «μασάμε», δεν «κλαψουρίζουμε» μπροστά στις βιαιότητες και τους τραμπουκισμούς.

Αντιμετωπίζουμε «στα ίσια» προβοκάτορες και προβοκάτσιες!

Την περασμένη Κυριακή στις 15:30 περίπου, με αφορμή τις εκλογές του πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», με έδρα την Πάτρα, μια ομάδα 10-15 ατόμων που πρόσκεινται στο «ΠΑΜΕ», με την «υψηλή εποπτεία» και συνδικαλιστικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, εισήλθε βίαια εντός του χώρου όπου διενεργείτο η καταμέτρηση των ψήφων, όπου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τις κούτες με το εκλογικό υλικό, διακόπτοντας έτσι την ομαλή ροή της καταμέτρησης, με σκοπό να παρεμποδίσουν την ολοκλήρωση της διεργασίας και να ακυρώσουν τη διαδικασία. Βεβαίως αυτή η έφοδος «απαλλοτρίωσης» του εκλογικού υλικού απετράπη χάρη στη δυναμική παρέμβαση μελών του Συλλόγου μας, τα οποία προστάτεψαν τη δικαστική αντιπρόσωπο και διαφύλαξαν από την αρπαγή το εκλογικό υλικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ότι δεν μπορούν να «επιβάλουν» με νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο επιχειρούν να το επιβάλλουν με βία, προπηλακισμούς και - όπου βρίσκουν «πρόσφορο έδαφος» - με εκτεταμένη νοθεία. Ειδικά για το τελευταίο, δεκάδες οι καταγγελίες και τα στοιχεία που διαθέτει η παράταξή μας για σωματεία που ελέγχει το ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα. Από σωματεία ιδιωτικών «υπαλλήλων» και εμποροϋπαλλήλων της Πρέβεζας, της Λευκάδας, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου, της Σάμου κ.λ.π, μέχρι το διασπαστικό σωματείο στο εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών Πάτρας, αλλά και... τα μέλη των ορειβατικών συλλόγων Δράμας που ψήφιζαν για εργατικά σωματεία, σε καφετέριες μαζί με τους αγνώστους σε αυτούς θαμώνες!

Σωματεία - κομματικές «boutique», στα οποία περιφέρονται και τριπλοψηφίζουν κομματικά τους στελέχη με τη μέθοδο του «μπαζώματος», αλλοιώνοντας εκλογικά αποτελέσματα και συσχετισμούς δυνάμεων.

Τα ίδια και στις εκλογές των οικοδόμων Πάτρας. Οι καταγγελίες και τα στοιχεία για «οικοδόμους»...ταξιτζήδες, σερβιτόρους, αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, πυροσβέστες, ιδιοκτήτες καφέ, κομμωτές, κ.λ.π δεν περιποιούν τιμή για τον ιστορικό αυτό σύλλογο. Εγγεγραμμένοι και ψηφίσαντες άνθρωποι που η τελευταία φορά που κόλλησαν οικοδομικό ένσημο, ήταν μόλις...το 1999!

Ας μην μας «κουνάνε το δάχτυλο» τα στελέχη του ΠΑΜΕ ή τουλάχιστον όταν επιλέγουν να το κάνουν, να «ξεπλένουν» πρώτα τα χέρια τους από τις συνδικαλιστικές τους «ακαθαρσίες».

Είμαστε σίγουροι ότι η Εφορευτική Επιτροπή και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι σε όλα τα εκλογικά κέντρα που διεξήχθησαν οι αρχαιρεσιακές διαδικασίες του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», έχουν λειτουργήσει σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό. Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα μπει «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του». Λίγη υπομονή χρειάζεται και αυτοσυγκράτηση. Μετά έχουμε να συζητήσουμε πολλά...πάρα πολλά...

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 15:22