Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 16:35

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ απαντά στο προσωρινό διορισμένο προεδρο του Ε.Κ.Ν.Κ

 

Απάντηση στις Ανακρίβειες του προσωρινού διορισμένου προέδρου του Ε.Κ.Ν.Κ

Η Ημιμάθεια είναι χειρότερη από τη Αμάθεια

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΤΟΠ  Επί Παντός στις 30 Οκτωβρίου 2017

ο διορισμένος προσωρινός πρόεδρος  του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, «με πολύ ειλικρίνεια» δήλωσε  ΌΤΙ, ΝΑΙ, εκμεταλλευόμενος τον  Νόμο 1264/82  χρησιμοποίησε το Σωματείο Ανέργων για να εκλεγεί σύνεδρος στο ΕΚΝΚ.

Επίσης με «πολύ ειλικρίνεια» δήλωσε ότι είναι ο Μόνος Δεητζής των 2.500 ευρώ στο Σωματείο Ανέργων!! για να μπορεί να είναι υποψήφιος για την Διοίκηση του ΕΚΝΚ.

Αν συνάδελφε πραγματικά ήθελες να ασχοληθείς με τα προβλήματα των Ανέργων, θα ήσουν μέλος της διοίκησης και όχι να χρησιμοποιείς το σωματείο ως σκαλοπάτι, για να είσαι σύνεδρος, γιατί δεν τόλμησες να είσαι ούτε καν υποψήφιος από σωματείο του εργασιακού σου χώρου της ΔΕΗ!!!

Εάν όντως  ήθελες να είσαι σε Κλαδικό σωματείο, τότε λόγω της ειδικότητας σου Τ4/Θ χειριστής θα μπορούσες να ήσουν μέλος στο Σωματείο Χειριστών, αλλά εσύ επέλεξες το εύκολο και «πονηρό μονοπάτι».

Στην προσπάθεια σου να αποφύγεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις για την λειτουργική σου αδυναμία ως πρόεδρος των προηγούμενων ετών, κατέφυγες σε ανακρίβειες για τις οφειλές προς την υπάλληλο του  ΕΚΝΚ

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η υπάλληλος του ΕΚΝΚ, με τις δικές σου παρεμβάσεις για μπλοκάρισμα  του τραπεζικού λογαριασμού  του ΕΚΝΚ  στην ΕΤΕ  και από τις δικές σου ενέργειες   ο που είσαι και μέλος του Δ.Σ  του ΟΑΕΔ ζήτησε, για να καταθέσει τους μισθούς της υπαλλήλου, αλλά και των υπολοίπων λειτουργικών δαπανών βεβαίωση για την μη προσβολή της κύρωσης των Αρχαιρεσιών ενώ αυτά είχανε αποσταλεί από τον Μάιο του 2017.

Τυχαίο;;;

Θα πρέπει να γνωρίζεις προσωρινέ πρόεδρε ότι παρόλο που δεν έχουνε κατατεθεί χρήματα από τον ΟΑΕΔ για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο η προηγούμενη διοίκηση και την υπάλληλο πλήρωνε,

25 Μαΐου 2017           1.000 ευρώ

12 Ιουλίου 2017         1.500 ευρώ

16 Αυγούστου 2017   1.000 ευρώ

7 Σεπτεμβρίου 2017  500 ευρώ

25 Σεπτεμβρίου 2017 500 ευρώ καθώς και 217 ευρώ σε ρευστό, αλλά και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις κατέβαλε ( Ασφαλιστικές εισφορές, το Δάνειο στην Συνεταιριστική, την καθαριότητα κ.α) ενώ εσύ στο τρίμηνο Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2017 καταφέρατε να δώσετε στην υπάλληλο το τεράστιο ποσό των 1.000 ευρώ.

Άρα λοιπόν, όταν δημόσια τοποθετείσαι θα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά τι λες.

Επίσης θα πρέπει να σου  υπενθυμίσουμε  προσωρινέ πρόεδρε ότι εμείς ούτε καν ασχοληθήκαμε εάν το Σωματείο της EYROMEDICA  είναι μέλος του ΕΚΝΚ και διάστημα τριών μηνών  δώσαμε λύση, ενώ εσένα σε ενδιέφερε μόνο να γίνει μέλος προφανώς για ψυφοθυρικούς λόγους.

Επειδή τα λόγια  είναι φτώχεια και οι πράξεις μένουν, οι προσπάθειες και οι αγώνες μας αναγνωρίζονται από τους εργαζόμενους και την κοινωνία το ραντεβού μας θα είναι στο Συνέδριο.

Υ.Γ

Εάν όμως το επιθυμείς ως υπεύθυνος της παράταξης σου με χαρά θα μπορούσε να γίνει ένας δημόσιος διάλογος για όλα.

 

 Γραφείο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 16:47