Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011 12:06

Ενστολη Διαμαρτυρία αστυνομικών την Τρίτη στην Κοζάνη

astynomΜε αποφασή του το σωματείο αστυνομικών υπαλλήλων καλει τους αστυνομικούς να πάρουν μέρος στην διαμαρτυρία που θα γίνει έξω απο την αστυνομικη διεύθυνση Κοζάνης. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κοζάνη την ..

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 και ώρα 10:00΄, που θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης.
Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσής μας, ομόφωνα αποφάσισε να συμμετάσχει στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια ταυτόχρονης Πανελλαδικής Κινητοποίησης των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων.

Συνάδελφοι,
Με την παρούσα ανακοίνωσή μας, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην κινητοποίησή μας δίνοντας βροντερό παρόν για να εκφράσουμε την αγωνία και την ανησυχία μας για το δυσοίωνο μέλλον της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με την πολιτική των περεταίρω μειώσεων στους μισθούς, λαμβάνοντας υπόψη ότι από τον Αύγουστο 2011 ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ, καθώς επίσης και τις μειώσεις των λειτουργικών δαπανών, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες οδηγούνται στο κλείσιμο και το Προσωπικό τους στο μαρασμό.
Τα ψέματα τελείωσαν. Είναι ώρα ευθύνης για όλους, οφείλουμε να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας και να δώσουμε δυναμικά το παρόν στην ένστολη διαμαρτυρία μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης.

«ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011 13:05