Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 13:50

Ικανοποίηση ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για τις κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ


spartakosΟ προγραμματισμός του απεργιακού αγώνα υλοποιείται στο ακέραιό του.
Οι εργαζόμενοι, άοκνοι και ανένδοτοι, επιδεικνύοντας υπερβάλλοντα ζήλο για τη διάσωση της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης, κρατούν ψηλότερα από ποτέ το απεργιακό παράστημα.


Οι φορείς συμμετέχουν από την πρώτη στιγμή στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και στηρίζουν τον απεργιακό αγώνα, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και έμπρακτα.
Οι πολίτες και η τοπική κοινωνία βγαίνουν μαζί μας στους δρόμους, βρίσκονται μαζί μας στις πύλες, υψώνουν τη φωνή τους, δυναμώνοντας το κοινό μας αίτημα: Η ΔΕΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ.
Το σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει τους εργαζόμενους, τον κόσμο και τους φορείς που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, αναλαμβάνουν την ευθύνη τους και ζυγίζουν σωστά τη σπουδαιότητα του αγώνα, για να ενισχύσουν την ύψιστη μάχη. Αυτή που από την αρχή υποσχεθήκαμε ότι θα δώσουμε με πυγμή, αποφασιστικότητα και χωρίς ταλαντεύσεις και στοιχεία υποχωρητικότητας. Τη μάχη θα τη δώσουμε μέχρι το τέλος.
Ο Αγώνας συνεχίζεται. Τους αγώνες που δώσαμε στο παρελθόν –αγώνες με δείκτη δυσκολίας πολύ υψηλό- αποδείξαμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε.
Στην αδιαλλαξία των ιθυνόντων και στην αδυναμία τους να κρίνουν και να ξεχωρίσουν το σωστό από το λάθος, απαντάμε με έναν και μοναδικό τρόπο: με ενδυνάμωση της προσπάθειας, αγωνιστικά, σταθερά και αδιάλλακτα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 13:52