Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 16:28

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΟΠ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ λένε οι συνδικαλιστές


genop_deiΜε εντολή του κυρίου Παπακωνσταντίνου και της κυρίας Μπακογιάννη η ΔΕΗ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας αγωγή ενάντια στους απεργούς της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Πριν ακόμα εκδοθεί το έκτακτο δελτίο της ΔΕΗ, ..

συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός προαναγγέλλει την εκδίκαση της αγωγής για σήμερα 24 Ιούνη και ώρα 14:30.

Αποκαλύπτεται και ξεσκεπάζεται ότι οι προσβάσεις του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού σε πρόσωπα Διοίκησης της ΔΕΗ είναι αρκετά μεγάλες έχουν αμοιβαία αισθήματα, σχέσεις «αγάπης» και εμπιστοσύνης.

Σημειώνουμε και τους καταγγέλλουμε ότι ακόμα και τώρα 12:30 η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν έχει λάβει καμία ειδοποίηση- κοινοποίηση για κατάθεση αγωγής εκ μέρους της ΔΕΗ.

Σε κάθε περίπτωση και ενώπιων της δικαιοσύνης θα αποδείξουμε ότι εχθρός της πατρίδας δεν είναι η ΓΕΝΟΠ και οι εργαζόμενοι αλλά η πολιτική της κυβέρνησης.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συνεχίζει τον αγώνα αντιμετωπίζοντας ένα πολιτικό και επιχειρηματικό παιχνίδι συμφερόντων που εξελίσσεται γύρω από το ξεπούλημα της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της χώρας.

Το παιχνίδι της αγοράς ηλεκτρικής Ενέργειας είναι στημένο σε βάρος της ΔΕΗ. Αυτό το παιχνίδι το αποκαλύψαμε και αγωνιζόμαστε να το σταματήσουμε.

ΔΥΝΑΤΑ – ΣΤΑΘΕΡΑ- ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 16:31