Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2011 19:40

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος απάντησε στην επιστολή των Βελβεντινών


Κύριε πρόεδρε

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού καθημερινά, αδιάλειπτα και με εξαντλητικό ωράριο ασχολείται για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών του Δήμου μας.

Έχουμε θέσει όμως ως προτεραιότητα ..

την απευθείας επικοινωνία της Δημοτικής Αρχής με τους πολίτες και όχι την ανταλλαγή απόψεων ή την ενημέρωση με επιστολές. Άλλωστε για τον λόγο αυτό έχουμε κάνει αρκετές συγκεντρώσεις στο Πνευματικό Κέντρο του Βελβεντού, με τελευταία την διαβούλευση για τρία σημαντικά θέματα του Βελβεντού, από την οποία όμως λάμψατε δια της απουσίας σας.

Ανεξαρτήτως όμως των παραπάνω είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε ενημέρωση ή αποδοχή προτάσεων σας, όταν αυτές προκύπτουν μέσα από έναν δημιουργικό διάλογο.

Το γραφείο μου είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες 16 ώρες την ήμερα, 7 ημέρες την εβδομάδα πόσο μάλλον για την εταιρείας σας, που εκπροσωπεί, όπως λέτε, τόση σημαντική μερίδα πολιτών του Βελβεντού.

Αναμένω εκ μέρους σας αίτημα συνάντησης προκειμένου να υπάρξει ένας δημιουργικός διάλογος προς όφελος της κοινωνίας του Βελβεντού αλλά και του Δήμου γενικότερα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2011 19:46