Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 08:59

Καταγγέλουν τον δήμαρχο Σερβίων Βελβεντού γιατί ζήτησε προσωπικό ασφαλείας για την στοιχειώδη λειτουργία υπηρεσιών του δήμου εν'όψει γενικής συνέλευσης των εργαζομένων

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κοζάνης λαμβάνοντας υπόψη τις καταγγελίες του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Ν. Κοζάνης, καταγγέλλει κατηγορηματικά και με απερίφραστο τρόπο τις ενέργειες του Δημάρχου κ. Κοσματόπουλου Αθανάσιου, για μεθόδευση παρεμπόδισης της ετήσιας τακτικής Εκλογοαπολογιστικής  Συνέλευσης των εργαζομένων .

Η ενέργειά του να εκδώσει απόφαση, με την οποία ζητά προσωπικό ασφαλείας κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης είναι προδήλως παράνομη και κατακριτέα.

Ο κ. Δήμαρχος οφείλει να διευκολύνει την άσκηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων παρέχοντας στους εργαζόμενους αλλά και στους εκπρόσωπους τους κάθε αναγκαία διευκόλυνση για την άσκηση του έργου τους.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κοζάνης καλεί τον Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού να ανακαλέσει την προφανώς παράνομη απόφασή του,  ώστε να προσέλθουν ανεμπόδιστα στη συνέλευση άπαντες οι εργαζόμενοι να εκλέξουν τους εκπροσώπους  τους για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ε.Ε., τους Αντιπροσώπους στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ.

Σε κάθε άλλη περίπτωση δηλώνουμε ότι ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού θα βρει απέναντί του το σύνολο των Εργαζομένων του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Από την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 09:05