Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2011 14:45

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βοϊου

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 προσκαλείστε σε δημόσια συνεδρίαση την 13η του μηνός Ιουλίου του έτους 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30 στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1
Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και την ΑΝΚΟ για την εγκατάσταση Υ/Η μονάδας στο φράγμα Σισανίου του Δήμου Βοΐου. – Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Σταμπολούς Β.
2
Λήψη απόφασης για σύσταση δουλείας διέλευσης των αγωγών του δικτύου άρδευσης Σισανίου μέσα από ιδιωτικά αγροκτήματα. – Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Σταμπολούς Β.
3
Έγκριση προμήθειας υγρών καυσίμων για το έτος 2011-2012. – Εισηγητής ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Γιώτης Θ.
4
Διορθώσεις – διαγραφές από τους χρηματικούς καταλόγους του Δήμου Βοΐου, Δ.Ε. Σιάτιστας. – Εισηγητής ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Μακρής Χ.
5
Εκμίσθωση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου στην Τοπική Κοινότητα Ροδοχωρίου. – Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Κατσικάς Α.
6
Ξύλευση στην Τοπική Κοινότητα Βυθού. – Εισηγητής Δ.Σ. κ. Κολίτσας Α.
7
Έγκριση παράτασης χρονοδιαγράμματος της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βοΐου και του Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Επιτροπή Ερευνών),για την υλοποίηση του έργου: ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ  ΤΙΤΛΟ: «ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΜΠΑΝΤΖΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ». -Εισηγητής ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Μακρής Χ.
8
Παραχώρηση οικοπέδου στο ΟΤ 224, περιοχή ΛΥΒ έκτασης 4.004,75 τμ, ιδιοκτησίας Δήμου Βοΐου για την ανέγερση κτιρίου του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας. -Εισηγητής ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Μακρής Χ.
9
Λειτουργία χώρου ελεγχόμενης αποθήκευσης αδρανών υλικών στο παλαιό λατομείο στη θέση Καρδάρι. -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.
10
Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση του κ. Λυσσαρίδη Χ. από τις επιτροπές στις οποίες συμμετείχε. -Εισηγητής ο Πρόεδρος κ. Μακρής Χ.
11
Αντικατάσταση του Γιώτη Θ. απ΄ το ΔΣ της ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ. -Εισηγητής ο Πρόεδρος κ. Μακρής Χ.

12
Αποδοχή ποσού 27.970,98 € από ΥΠΕΣΔΑ για την καταβολή εφάπαξ σε υπάλληλο του παιδικού σταθμού Νεάπολης λόγω συνταξιοδότησής της. Τροποποίηση του προϋπολογισμού και ψήφιση πίστωσης. – Εισηγητής ο Πρόεδρος κ. Μακρής Χ.
13
Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου στο Πρόγραμμα LIFE στη θεματική Ενότητα LIFE + Information and Communication project application με την πρόταση «Totally Green» Bio Dairy Product Life –Cycle» . – Εισηγητής ο Πρόεδρος κ. Μακρής Χ.
14
Αιτήσεις.-

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2011 14:47