Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 17:22

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ«Έρχομαι στην περιοχή σας σε μια συγκυρία δύσκολη, η οποία όμως θα πρέπει να τροφοδοτήσει όλους μας με ακόμα περισσότερη δύναμη, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα».

Με τη φράση αυτή ο πρόεδρος της "Δημοκρατικής Αριστεράς" κ. Φώτης Κουβέλης, επισκεπτόμενος τα γραφεία του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (στο πλαίσιο της 2ημερης περιοδείας του στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), έδωσε το στίγμα για την αναγκαιότητα που υπάρχει ως προς τη συνέχιση της προσπάθειας που γίνεται από το συνδικάτο.

Μια προσπάθεια που έχει να κάνει με τη διατήρηση του Δημοσίου χαρακτήρα της ΔΕΗ, «μιας επιχείρησης που διαχειρίζεται ένα αγαθό, που εκτός από οικονομικό, είναι και κοινωνικοεθνικό και γι’ αυτό επιβάλλεται να παραμείνει στο δημόσιο» τόνισε. Υπογράμμισε επίσης με έμφαση, ότι «δεν εκχωρείς την ενέργεια και τα νερά σε κανένα ιδιωτικό συμφέρον, αλλά βοηθάς να παραμείνει η ΔΕΗ κυρίαρχη και την βοηθάς να αναπτυχθεί περαιτέρω, γιατί η ΔΕΗ έχει αυτή τη δυνατότητα περισσότερο από κάθε άλλη επιχείρηση».

 

Ο κ . Κουβέλης εξήρε τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ για τον «συστηματικό και μεθοδικό του αγώνα», για τις καίριες παρεμβάσεις του και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει, με ουσιαστικά, εμφανή αποτελέσματα και σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση, τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία.

Έμφαση και ιδιαίτερο βάρος έριξε στην αναγκαιότητα να κατασκευαστεί η νέα σύγχρονη μονάδα «Πτολεμαΐδα V», αλλά και στην τοποθέτηση/δέσμευση της Δημοκρατικής Αριστεράς,  ότι «η περιοχή πρέπει να παραμείνει ενεργειακό κέντρο με συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη».

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 17:25