Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011 16:50

Σκληρή αντίδραση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για τις προτάσεις της ΡΑΕ στους απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος


dei1Με έκπληξη διαβάσαμε τις προτάσεις της ΡΑΕ για το πώς θα αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της ιλιγγιώδους αύξησης των κακοπληρωτών ρεύματος, οι οποίοι φεσώνουν τη ΔΕΗ αλλά και τους εκλεκτούς κυρίους που (χωρίς να έχουν βάλει μια, χωρίς ίχνος επένδυση, χωρίς τη ..

δημιουργία θέσεων εργασίας, χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο) δραστηριοποιούνται στην εμπορία ρεύματος.
Είμαστε σίγουροι ότι η ανησυχία τους δεν είναι τόσο για το μέλλον της ΔΕΗ αλλά κυρίως για το πώς θα προστατέψουν τα συμφέροντα των ιδιωτικών εταιρειών.
Μέσα στα μέτρα που προτείνουν είναι:
√ Η αγορά προπληρωμένων καρτών ρεύματος
√ Η αύξηση των εγγυήσεων
√ Η Δημιουργία Ενεργειακού Τειρεσία με το ιστορικό των ανεξόφλητων λογαριασμών και μια σειρά άλλα.
Ξέχασαν να προτείνουν την πρόσληψη φουσκωτών να δέρνουν τους ανέργους και τους μεροκαματιάρηδες που αδυνατούν να πληρώσουν.
Ντροπή!
Η θέση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που σταθερά και αταλάντευτα προσεγγίζει το ρεύμα ως κοινωνικό αγαθό και γι αυτό αγωνίζεται η ΔΕΗ να παραμείνει δημόσια και στην υπηρεσία του λαού είναι πως όλα αυτά τα μέτρα μόνο αλγεινή εντύπωση μπορεί να προκαλούν.
Η μοναδική λύση για να μην αυξάνουν οι απλήρωτοι λογαριασμοί, είναι να δούμε τη ρίζα του κακού, που είναι η τιμή του ρεύματος που ανέβηκε στα ύψη για την εξυπηρέτηση και μόνο των ιδιωτικών συμφερόντων και κυρίως τα μέτρα οικονομικού στραγγαλισμού εκατομμυρίων μισθωτών και συνταξιούχων που εξαιτίας αυτής της πολιτικής μαζί με το ένα εκατομμύριο ανέργους είναι σπρωγμένοι και πεταγμένοι σα να είναι μπάζα και σκουπίδια στο περιθώριο και τα αζήτητα της ζωής.
Η θέση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που αγωνίζεται για μια ΔΕΗ Δημόσια, στην υπηρεσία του Ελληνικού λαού, είναι αντί να τους δυσκολεύουμε περισσότερο τη ζωή, να μην κόβεται το ρεύμα σε κανέναν άνεργο. Τα χρήματα μπορούν να βρεθούν αρκεί να σταματήσουν οι κομπίνες σε βάρος της ΔΕΗ.
Αυτοί που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το μέλλον και την τύχη των επιχειρήσεων από τους κακοπληρωτές να το κάνουν πρώτα για τις ανθρώπινες ψυχές που μήνες και χρόνια τώρα ζουν στο σκοτάδι και να ανοίξουν τα μάτια τους να δουν ποιος και τι τους κατάντησε κακοπληρωτές.

ΡΕΥΜΑ ΦΘΗΝΟ - ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ
Γραφείο Τύπου
ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ -ΚΗΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011 17:03