Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 15:14

Επιστολή ευχαριστίας στην Παθολογική κλινική του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης

Αισθανόμαστε βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά η οικογένειά μου και εγώ από καρδιάς και δημόσια τους γιατρούς, τους ειδικευόμενους, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους βοηθούς θαλάμου της

Παθολογικής Κλινικής του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης, στην οποία νοσηλεύτηκε συγγενικό μου πρόσωπο για τρεις εβδομάδες.

Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη και ευχαριστούμε εγκάρδια την γιατρό κα. Έφη Ράνδου, Δ/ντρια της Παθολογικής Κλινικής, καθώς και όλη την ομάδα των Επιμελητών και Ειδικευόμενων ιατρών για την άψογη και εξαιρετικά ανθρώπινη  αντιμετώπιση και φροντίδα τους.

Τέλος ευχαριστούμε την προϊσταμένη και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής για το υπομονετικό, αθόρυβο και σιωπηλό έργο που νυχθημερόν επιτελεί με χαμόγελο.   

Η προσφορά σας, το ήθος και ο επαγγελματισμός σας αποτελούν φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό μας. Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεται και τις προσπάθειες που καταβάλλεται, σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη. Όσα «ευχαριστώ» είναι λίγα. Να είστε καλά που μας φροντίσατε, να έχετε δύναμη και να συνεχίζεται να προσφέρετε με τον ίδιο ζήλο, σε πείσμα των καιρών!!!!

 

      Με εκτίμηση

Αννα Καραγιαννίδου

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 15:20