Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 08:58

Η ανακοίνωση της Κίνησης "Κοζάνη Τόπος να ζεις" για την αποχώρηση του Λ. Ιωαννίδη

Με την ανακοίνωση της παραίτησης του Λευτέρη Ιωαννίδη από την θέση τού επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Zεις»
κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της παρουσίας μας στην αυτοδιοίκηση.
Στην 11ετή παρουσία του ως επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ο Λευτέρης Ιωαννίδης υπηρέτησε ως άοκνος εργάτης με ήθος και συνέπεια τις αρχές της παράταξης σεβόμενος πάντα τις αποφάσεις της συλλογικότητας και τις αμεσοδημοκρατικές της διαδικασίες. Από την θέση του Δημάρχου κατά την 5ετία 2014-2019 εργάστηκε για το καλό του Δήμου και των πολιτών που του εμπιστεύθηκαν το τιμόνι.
Η Δημοτική Κίνηση θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Λευτέρη Ιωαννίδη για όσα πρόσφερε από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Είμαστε σίγουροι πως ο Λευτέρης ως αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογικότητάς μας θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στην λειτουργία της Κίνησης και θα εγγυηθεί την συνέχεια και την απρόσκοπτη λειτουργία της με τον νέο επικεφαλής, ο οποίος θα προκύψει το επόμενο διάστημα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.
Μετά την απόφαση παραίτησης του Λευτέρη μπαίνουμε σε ένα νέο κύκλο εξίσου δημιουργικό και πιστεύουμε επωφελή για τους συμπολίτες μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στα δημοτικά δρώμενα και να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις τα συμφέροντα των πολιτών του Δήμου Κοζάνης στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται στην περιοχή μας.
Συνεχίζουμε μαζί…
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 09:03