Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 16:28

το νέο ΔΣ στα ''ΔΕΛΦΙΝΙΑ'' Πτολεμαϊδας

 

Κατόπιν των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης που έγινε την 1η Σεπτεμβρίου 2011, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας «Δελφίνια Πτολεμαΐδας» η οποία δραστηριοποιείται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας. Η συγκρότηση του νέου σώματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου κει έχει ως ακολούθως:
Πρόεδρος : Δίκας Ιωάννης
Αντιπρόεδρος :Σισμανίδης Παύλος
Γραμματέας : Λάτσιου – Μελανοφρύδου Αναστασία
Ταμίας : Καζαντζής Δημήτριος
Μέλος : Παναγιωτίδης Χαράλαμπος
Μέλος : Κεσκερίδης Χρήστος
Μέλος : Παπαδόπουλος Ζαχαρίας

Το νέο Δ.Σ εύχεται σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, τους προπονητές και συνεργάτες του, καλή κολυμβητική χρονιά με υγεία, δύναμη και φυσικά πολλές νέες διακρίσεις.
Υπόσχεται, δε, πως θα πράξει τα μέγιστα δυνατά –σε συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας- έτσι ώστε να δημιουργούνται πάντα οι καλύτερες συνθήκες για τους υπάρχοντες κολυμβητές αλλά και να ενισχύονται τα τμήματα με νέο δυναμικό από ανθρώπους που θα αγαπήσουν την κολύμβηση και τον υγρό στίβο.
Η κολύμβηση είναι ένα σπουδαίο άθλημα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και στόχος μας είναι να την αναδείξουμε σε όλες τις μορφές: αθλητική, θεραπευτική, καλλιτεχνική, εκπαιδευτική και φυσικά για το προσωπικό όφελος του κάθε ενός Δημότη της Εορδαίας και όχι μόνο.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 16:30