Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 22:08

Το ΚΚΕ καλεί σε κινητοποιήσεις μαθητές και φοιτητές

 

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/9 ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 12:30
Αυτή η χρονιά δεν είναι σαν τις άλλες. Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς άνεργο, κακοπληρωμένο εργαζόμενο, που να μην τα βγάζει δύσκολα πέρα. Η λαϊκή οικογένεια χρεοκοπεί ανεξέλεγκτα.
Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και το σχολείο που μας ετοίμασε η κυβέρνηση, χωρίς βιβλία, καθηγητές, λεφτά για να καλύψει τα λειτουργικά έξοδα, είναι κλειστό σχολείο.
Αυτό το σχολείο διαφημίζει η κυβέρνηση και το υπουργείο και λέει προκλητικά ψέματα, ότι έχει στο επίκεντρο τον μαθητή.
το κερδοφόρο για την πλουτοκρατία

Ο νέος νόμος - πλαίσιο για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ μας αφορά όλους. Υποβαθμίζουν το πτυχίο, κόβουν τη δωρεάν σίτιση, κλείνουν τις εστίες, ανοίγει ο δρόμος για τα δίδακτρα στα δήθεν δημόσια Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Καταργούν το άσυλο, εισβάλλει η αστυνομία μέσα στα Πανεπιστήμια.

Η εκρηκτική κατάσταση που διαμορφώνεται στα σχολεία και στις σχολές έχει όνομα και αιτία. Είναι η πολιτική που υλοποιεί το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης - ΕΕ - πλουτοκρατίας και των υπόλοιπων κομμάτων της με σκοπό να πληρώσει την κρίση ο λαός. Που πετσοκόβει τους μισθούς, που έχει φτάσει την ανεργία για τους νέους στο 40%, που έχει ρίξει τον πρώτο μισθό για τους νέους εργαζόμενους στα 501 ευρώ!!!

Είναι οι ίδιοι που νομιμοποιούν τα ναρκωτικά, που μας θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι, ακίνδυνους για το σύστημα. Ανοίγουν το δρόμο στη μαστούρα γιατί μας κλείνουν το δρόμο στη ζωή.
Δε θα παραιτηθούμε από το δικαίωμα στη δωρεάν μόρφωση, στη δουλειά με δικαιώματα για όλους γιατί δεν παραιτούμαστε από το δικαίωμα στη ζωή!

Καμία μέρα χαμένη. Οργανώνουμε την πάλη μας. Ούτε 1 ευρώ από την τσέπη των γονιών μας για βιβλία, μετακινήσεις, πετρέλαιο θέρμανσης, καθαριότητα. Μαζικοί διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών. Να καλύψει τώρα το κράτος όλες τις ανάγκες των σχολείων.
Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία - όχι ο λαός

Στη γενικευμένη επίθεση του κεφαλαίου στα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας, ο ατομικός δρόμος δεν είναι λύση για κανέναν.


 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 22:11