Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 13:14

Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΤΡΙΧΛΩΡΙΟΥΧΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ

altΣτις 20/4/2010 έγινε διαρροή τριχλοριούχου  σιδήρου στις  εγκαταστάσεις του χημείου  του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου.                                                                                Η διαρροή έγινε αμέσως αντιληπτή από το προσωπικό το οποίο προέβη ΑΜΕΣΑ, κάνοντας όλες εκείνες τις  προβλεπόμενες ενέργειες που απαιτούνται για την αποκατάσταση του προβλήματος.  
Από την διαρροή σύμφωνα με την Διεύθυνση του Σταθμού αλλά και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Νομαρχίας, δεν υπήρξε  έστω και κατά το ελάχιστο   μόλυνση στο φυσικό περιβάλλον.                                                                                              
Όπως διαπιστώθηκε  μετά τον έλεγχο που ακολούθησε, τα αίτια της διαρροής οφείλονται σε αστοχία υλικού.                                                                                          
Το Σωματείο Ενέργειας Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε  ΔΕΗ Η « ΕΝΩΣΗ » για μία άλλη φορά επισημαίνει ότι, λόγω της ετοιμότητας, της κατάρτισης, το ενδιαφέρον των χειριστών και των χημικών μηχανικών του Τομέα Χημείου του ΑΗΣ ΑΓ. Δημητρίου, αποσοβήθηκε ο κίνδυνος μόλυνσης  του φυσικού πλούτου, του υδροφόρου ορίζοντα καθώς και η ασφάλεια του προσωπικού του Σταθμού και των εγκαταστάσεων.                                                                                         
Η διαρροή, εκ του μεγέθους της, θεωρείται ως του ουκ άνευ.
                                     
Το γεγονός όμως έλαβε τεράστιες  διαστάσεις δημοσιότητας, ( άραγε από ποιους!!!) οι οποίοι φυσικά, δεν ανταποκρίνονται στο μέγεθος του προβλήματος.                                  
Αν  δε ληφθεί  υπόψη  ότι, από το πρόβλημα δεν επηρεάστηκε  καθόλου  το φυσικό περιβάλλον, η έκταση της δημοσιότητας υποδηλώνει σκοπιμότητες  που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Σκοπιμότητες που σχετίζονται με την συκοφάντηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού και του προσωπικού της.                                
Η ΔΕΗ  μετά την απελευθέρωση  της αγοράς της ηλεκτρικής ενέργειας βάλλεται από τους ανταγωνιστές της  και από τα κάθε λογής φερέφωνά της « ΕΦΙΑΛΤΕΣ » που άμεσα  ή  έμμεσα τους  ελέγχουν.                                                                               
Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα μπήκαν στο στόχαστρο από τα ίδια συμφέροντα, ως υπεύθυνοι για την οικονομική κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα.                                                          

ΤΑ
ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.                                                                                                                                    
Η « ΕΝΩΣΗ» ΣΤΗΡΙΖΕΙ  ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ  ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 13:20