Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 15:05

ΑΘΛΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΘΛΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ...και που 'σαι ακόμα!

Άλλη μια θλιβερή εικόνα, που χρόνια είχαμε να δούμε και να ζήσουμε στο Βελβεντό... Και τη ζήσαμε κι αυτή φέτος, στο σωτήριο «καλλικρατικό» έτος 2011...

Για την ιστορία – που πλέον γράφεται με μελανά γράμματα: ο Δήμος Βελβεντού είχε εδώ και μια δεκαετία περίπου υπογράψει σύμβαση με τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. (Διαχείριση Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας) για το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων.

Οι κάδοι λοιπόν πλένονταν με το πλυστικό μηχάνημα της ΔΙΑΔΥΜΑ τακτικά (ανά 3-4 βδομάδες) και παρουσίαζαν μια εικόνα άριστη (σε σχέση βέβαια και με τη χρήση για την οποία προορίζονται).

Από 1/1/2011 όλα αυτά φυσικά αποτελούν παρελθόν. Κι από τότε απλά φοβάσαι ακόμα και να πλησιάσεις τους κάδους. Δεν ξέρουμε τί γινόταν στις υπόλοιπες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας αλλά εμείς είχαμε συνηθίσει αλλιώς. Και η νέα πραγματικότητα είναι εντελώς αποκαρδιωτική.

Βέβαια και εδώ ο εθελοντισμός των βελβεντινών γυναικών προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αλλά η κοροϊδία και η αδιαφορία του Δήμου Σερβίων - ...Βελβεντού βαραίνει τη σκέψη όλων.

Άλλο ένα θέμα λοιπόν που αποδεικνύει την καθημερινή υποβάθμιση και μια άνευ προηγουμένου βίαιη οπισθοδρόμηση σε όλους τους τομείς.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά όλους όσους μας πέταξαν απαξιωτικά σε αυτή την κατάσταση, αγνοώντας προκλητικά τις εκκλήσεις μας και τους συγχαίρουμε για το έργο το οποίο επιτέλεσαν. Και συνεχίζουν να το επιτελούν προκλητικά!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

    ΑΘΛΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ  ΑΘΛΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 16:02