Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 20:51

επισκέψεις και ανταλαγές απο τον Σύλλογο Κοζανιτών Θεσσαλονίκης

 kozanitesxalkidikhΤην ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, είχαν οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Νέας Ποτίδαιας του Δήμου Προποντίδας Χαλκιδικής, οι οποίοι επισκέφτηκαν πρόσφατα την περιοχή μας. Τους επισκέπτες υποδέχτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοζανιτών Χαλκιδικής

«Ο Άγιος Νικάνωρ» με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Τζέλλο, ο οποίος και τους ξενάγησε σε διάφορα αξιοθέατα. Οι κάτοικοι της Νέας Ποτίδαιας επισκέφτηκαν διαδοχικά το Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής και την Μονή του Οσίου Νικάνορα στην Ζάβορδα και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον πλούτο των εκθεμάτων και την ομορφιά του τοπίου. Στην συνέχεια γευμάτισαν σε εστιατόριο στην Τοπική Κοινότητα Νεραΐδας του Δήμου Σερβίων -Βελβενδού και απόλαυσαν την θέα προς την Λίμνη Πολυφύτου και τα Πιέρια. Η επίσκεψη, την οποία οργάνωσε η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής κα Ρένα Πάπουλα, εντάσσεται στο πλαίσιο αλληλογνωριμίας και σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων της Ποτίδαιας και της Κοζάνης, αφού οι τελευταίοι διαβιούν τους καλοκαιρινούς μήνες στην Χαλκιδική.
Η Κωνσταντινούπολη και το Πατριαρχείο
Η δραστηριότητα του Συλλόγου συνεχίστηκε ακατάπαυστα... Έτσι στα τέλη Σεπτεμβρίου, διοργανώθηκε τετραήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και τα Πριγκιποννήσια του Βοσπόρου. Όλοι όσοι συμμετείχαν, είχαν τη ευκαιρία να περιηγηθούν και να δούνε από κοντά το Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Αγιά Σοφιά, τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής καθώς και διάφορα άλλα αξιοθέατα της Πόλης. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε στους συμμετέχοντες, η επίσκεψη στα κατοικημένα Πριγκιποννήσια με τις 12 ελληνικές οικογένειες καθώς και στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης.
Και τώρα στα Τζουμέρκα...
Το επόμενο ραντεβού των εξορμήσεων του Συλλόγου, έχει οριστεί για τις 22 Οκτωβρίου 2011, με διήμερη εκδρομή στα Τζουμέρκα. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής δίδονται από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Τζέλλο στο τηλ. 6973341433.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 21:00