Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 11:07

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΒΟΙΟ

Η Οικολογική Κίνηση Κοζάνης προσκαλεί μέλη και φίλους το Σάββατο 1 Μαΐου σε εκδρομή που διοργανώνει στο Βόιο με σκοπό τη γνωριμία με την περιοχή και την ξενάγηση στο χώρο όπου εκτελούνται οι εργασίες κατασκευής και ανάδειξης των μονοπατιών και των πέτρινων γεφυριών.

Πρόγραμμα εκδρομής :  

· Αναχώρηση ώρα 9:00 με αυτοκίνητα ΙΧ από το parking του Μαρινόπουλου στο γήπεδο

· Άφιξη στις 10:00 στην Αγ. Σωτήρα για καφέ και ξενάγηση από τον πρόεδρο της Κοινότητας Γ. Καρούτα

· Επίσκεψη στο γεφύρι της Αγ. Σωτήρας και λήψη πλάνων για τη δημιουργία του σχετικού ντοκιμαντέρ

· Οργάνωση των εκδρομέων σε 3 ομάδες εργασίας με σκοπό τη σηματοδότηση των διαδρομών σε α) Σκοτωμένο Νερό - επικεφαλής Αντώνης Ρήγας, β) Αηλιά Πενταλόφου – επικεφαλής Δάφνη Μήσσια και γ) Κορυφές Διλόφου – επικεφαλής Τάσος Κοπανίδης. Όσοι δεν επιθυμούν να συμμετέχουν θα μείνουν για ξενάγηση στα χωριά Πεντάλοφος και Βυθός.

·Το μεσημέρι θα ακολουθήσει το καθιερωμένο Πρωτομαγιάτικο φαγοπότι στην εξοχή, στον εξωτερικό χώρο του Μοναστηριού της Αγ. Τριάδας. Καλούνται οι εκδρομείς να φέρουν δικά τους τρόφιμα - ποτά σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

· Το βράδυ του Σαββάτου όσοι επιθυμούν μπορούν να διανυκτυρεύσουν είτε σε ξενώνες του Πενταλόφου – Βυθού, είτε στο Μοναστήρι. Εκείνοι που δεν μπορούν να .. αποχωριστούν την Κοζάνη παραπάνω από μια μέρα, προφανώς θα επιστρέψουν πίσω το Σάββατο.

· Την Κυριακή θα συνεχιστεί η ξενάγηση σε άλλα χωριά του Βοΐου και του Γράμμου και θα γίνει επίσκεψη στα καμένα δάση των πυρκαγιών του 2007.   

Απαραίτητος εξοπλισμός : α) ορειβατικά – αθλητικά παπούτσια, β) ζεστά ρούχα, γ) σακίδιο πλάτης, δ) νερό, ε) υπνόσακος για όσους κοιμηθούν στο Μοναστήρι.

Τηλέφωνα ξενώνων στην περιοχή θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.pentalofos.gr

Δηλώσεις συμμετοχής : Νίκος Κοζιάκης, τηλ. 2461056126, ώρες 9:00 – 13:00

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 11:13